2777
2789
عنوان

مزایا و معایب ازدواج😁😁چندسالتون بود آشنا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 73 پست

هر کار و تصمیمی آفت هایی داره ادم باید مراقب باشه تا آفت همه تصمیش رو میگیره مثلا شما تصمیم میگیری بری دانشگاه آفت هاش اینه که بجای درس خوندن درگیر حاشیه های ارتباطی میشی یا عشق و عاشقی می‌کنی باید مراقب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسییییی عزیزم ۱۸ ازدواج کردم شوهرم ۲۳ بود الان ۲۰۲۵

اااای جووونم😍😍🥺🥺مزایا؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

من که انقدر  دلیل دارم واسه مجرد موندن انگشت کم میارم

اومدم ببینم مکه مزایایی داره؟👀

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

از وقتی ۹ سالم بود اومد تو زندگیم ۱۶ سالگی شوهرم دادن بهش الان ۲۳ سالمه و متنفر از زندگیم

🥺🥺چرا؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
بسلامتی ان شاءالله همیشه عالیمزایا؟

ممنونم همچنین

احترام

خوش رو بودن

ارزش قائل شدن

محبت کلامی و محبت عملی

از لحاظ مالی و از لحاظ روحی و جسمی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..

هر کار و تصمیمی آفت هایی داره ادم باید مراقب باشه تا آفت همه تصمیش رو میگیره مثلا شما تصمیم میگیری ب ...

🥺🥺بله درسته

۱۷ سالگی ازدواج کردم ولی خوب نیس ادم زود ازدواج کنهمعایب زیادی داره

معایب چی مزایا چی؟

بزرگترین حسنش اینه صاحب دو تا عشق شدم که جونمو براشون میدم و ارزش ثانیه های زندگیم و بودنم  بخاطر وجودشون 🥰  مشکلات هست ولی نه به شکل عیب ، بهر حال تو هر مرحله ای چه مجردی چه متاهلی مشکلاتی هست دیگه 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم