2777
2789
عنوان

خزترین کاری که تاالان کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 179 پست

عکس دستم زیر سرم میذاشتم پروفایلم🤣🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من مامانم نمیذاشت تا 18 سالگی سیبیلامو بردارمتو خیابون یه پسره گفت سیبیلات تو حلقمبعد اون به طور ...

🤣🤣🤣🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

شلوار اسکینی

اعتراف میکنم من هنوزم دوسشون دارممم😂✋

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
واییی منم ازین کارا بچه بودم کردم..با گوشی بابام که تاشو بود🤦‍♀️😐😂

آیفونای زمان خودشون بودن باباااا🤣🤣🤣

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

خودمو که نمیدونم اما اوایل که تازه موبایل اومده بود خیلی افراد کمی بودن که موبایل داشتن...همسر منم تازه خریده بود و می‌گفت تا بیرونم بهم زنگ بزن...

خیلی خز بود خدایی  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سیبیل مشکی با رژ قرمز 

کراش زدن رو شاهرخ استخری و دنبال کردن همه فیلم هاش

ضبط کردن تیتراژ پایانی فیلم ها و گوش دادن ب اون در سر حد مرگ 

گَر نباشد رنگ رویا...به چه دل باید سپرد؟

اگر دوستان‌ من‌رو نمی‌زنن، باید بگم خز ترینش پوشیدنِ چادر قجری بود.

الآنم محجبه‌ام و به‌جز یه‌سری جاها و روزها عربی‌اصیل می‌پوشم.

واقعا مدل مزخرفیه‌ به‌نظر من. نمی‌دونم چرا هیچکس هیچی نمی‌گفت بهم.

عکسامو می‌بینم برگام خزون می‌شه-

بعضیا دوره ما موهای دست و صورتشونو دکلره میکردن چون نمتونستنن بزنن🤭😂🤣🤣🤣

یکی از دوستای من مثل چییی پشمی بود

همیشه هم میزد زرررررد میکرد زررد🤣🤣🤣

وسط مهمونی میرفتم میخوابیدم ک جلب توجه بشه حالا خابم نمیرفتما فقط دراز میکشدم

خداروشکرکه این موردونداشتم🤣🤣

ست کردن رنگ ساق دست و هد بند🤧😂

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

یکی دوتا از تیپام ک یادم میاد دلم میخاد خودمو خفه کنم😹🤣چقدرم احساس خوشتیپی داشتم🤣🤣یه کفشی داشتم ...

واااااای واااای منم یه کفش داشتم خداشاهد ۲۲سانت شایدم بیشتر بود بعد روشم تور بود وااااای🤣🤣