2777
2789
عنوان

چرا حنا زدم کف پام سیاه نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
من تو پیج داوود امین رعایا دیدم هرکسی حنا میزاره بعد چند روز سیاه میشه

چه جالب 

اینستا پیج داره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چه جالب نمیدونستم ممنون توضیح دادید

قربونت برم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نتیجه اش وی بود برات؟

نتیچه ای نداشت😂

یعنی من چیزی احساس نکردم🤧

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

من گذاشتم چند ساعت پاهام سبز لجنی شد 😟

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

شب تاصبح نزار 

چندروز دیگه سیاه میشه اگر سموم توبدنت باشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نتیچه ای نداشت😂یعنی من چیزی احساس نکردم🤧

😂💔میگن باید ادامه بدی خیلی مثلاً چند ماه سه بار پشت هم 

بعد من لگنم درد گرفته بود تخمدان چپ یه کیست کوچیک دارم 

من گذاشتم چند ساعت پاهام سبز لجنی شد 😟

من نارنجی خیلی پررنگ شده 

میگه سبز و مشکی بشه خیلی خوبه 

من لگنم درد گرفته بود

شب تاصبح نزار چندروز دیگه سیاه میشه اگر سموم توبدنت باشه

آخه من فقط شب تا صبح خونه ام میگن جمعه نزار وگرنه تا یکشنبه خونم صبح میزاشتم برای خودمم خیلی بهتر بود 

😂💔میگن باید ادامه بدی خیلی مثلاً چند ماه سه بار پشت هم بعد من لگنم درد گرفته بود تخمدان چپ یه کیست ...

آره من اعصابشو ندارم متاسفانه😂😂

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

من نارنجی خیلی پررنگ شده میگه سبز و مشکی بشه خیلی خوبه من لگنم درد گرفته بود

وقتی نشده یعنی سالمی عزیزم 

اگر سبز یا سیاه بشه یعنی بدن سالم نیست

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

آره من اعصابشو ندارم متاسفانه😂😂

منم یجوری بودم ولی تحمل میکنم 😂😂😂

وقتی نشده یعنی سالمی عزیزم اگر سبز یا سیاه بشه یعنی بدن سالم نیست

نه میگن بعد چند روز سیاه میشه آخه چرا لگنم درد گرفت

پارچه نخی بزار روش بعد جوراب بپوش

آها باشه همین کارو میکنم 

میگم شب ضرر که نداره؟