2777
2789
عنوان

بیاین از فروردینی ها بگید خانوماشون

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 44 پست
اینو فهمیده که من فهمیدم تمایل داره . چون هم حجاب میگیرم جلوش پشتمو میکنم سمتم با اخم نگاش میکنم با ...

😢عزیزم جایی که کار می‌کنی به مدیر ت بگو 

چرا سر مریض جنسیه

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم به شدت حسودم

ای بابا نگو من خودم حسود نیستم ولی خب چیزی بقیه داشته باشن منم خوشم بیاد تهیه میکنم تو یه سری مسائل اره غصه میخورم حسودی میکنم ولی نه اونجور

😢عزیزم جایی که کار می‌کنی به مدیر ت بگو چرا سر مریض جنسیه

آره باید بگم حتما . ممکنه کار به جاهای باریک کشیده بشه یه وقت دستی چیزی بزنه به من ؟

میخوام به مسئول بگم یا من برم یا این بره

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
آره باید بگم حتما . ممکنه کار به جاهای باریک کشیده بشه یه وقت دستی چیزی بزنه به من ؟میخوام به مسئول ...

اره عزیزم آسایش خودت مهم تره حتما بگو

همسرمن فروردین ماهیه خیلی اروووم باحوصله درعین حال شوخ طبعه

دستوودلبازه ودرکش خیلی بالاست

ولب هرجادیدم گفتن مردای فروردین خوب نیستن

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
آبانی ها عشقن😎😎

من با آبانی ها نمیسازم 😆آبان عقرب نیش داره کینه ای انتقام جو من فروردین هم تا حدودی همینم ولی بهتر از ابانه

من یک عددفروردینی ام بسیارسخت کوش مقتدر حسابگر و اصلا کینه ای نیستم ولی خیلی منظمم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
همسرمن فروردین ماهیه خیلی اروووم باحوصله درعین حال شوخ طبعهدستوودلبازه ودرکش خیلی بالاستولب هرجادیدم ...

عزیزمم😍اره خیلی آروم و مظلومن اسموشن بد در رفته چون بد عصبی میشن کمی غد و لجباز ولی قلب به شدت مهربون دارن واقعا مثل یه بچه میمونن اخلاقشون ، خیلی شکمو هم هستن