2777
2789

سلام

پیشونیم بلنده و برآمده

دوست دارم عمل کنم

کسی از شما یا دوستاتون عمل کردن؟جای بخیه میمونه یا میره؟دکتر خوب کسی رو میشناسین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا نمیمونه جای بخیه بعدشم یه کرمای مخصوص میدن... پدره من رفت برای کاشت مو بهش یه کرمی دادن جای بخیه نمونه

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
احتمالا نمیمونه جای بخیه بعدشم یه کرمای مخصوص میدن... پدره من رفت برای کاشت مو بهش یه کرمی دادن جای ...

مگه کاشت مو هم بخیه ایجاد میشه؟

من منظورم برش ناحیه رویش مو و وصل کردن اون به قسمت پایین تر هست

مگه کاشت مو هم بخیه ایجاد میشه؟من منظورم برش ناحیه رویش مو و وصل کردن اون به قسمت پایین تر هست

آره پشت سر

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

من یه بار تو اینستا یه ویدیو میدیدم تو خارج که خانومه هم پیشونی ش بلند بود هم سرش بزرگ بود. هم خط رویش موش رو جلو تر کشیدن که پیشونی ش کوتاه شد هم یه قسمتایی از جلوی استخوان سر رو تراش دادن که کوچکتر بشه. خیلی خوب شده بود

من پیشونیم بلند نیست ولی یه بار امتحانی کانتور کردم واقعا کوتاه تر شد آرایش خیلی تاثیر داره سرچ کن آموزش کانتور پیشانی بلند

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!