“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوش جون😍 بچه ها هوس ذرت مکزیکی کرده بودن الان خوردیم ،نمیدونم شام میخورن دیگه یا نه😂الویه داریم ،م ...
منم ۳ ساعتع از 2 به بابام میگم هوس بستنی کردم ۵ رفت بیرون خودش یادش رفت بگیره اومد ی چند دیقه موند رفت مثل همیشه الآنم خونه تنهام اجازه هم نمیده خودم تنها برم بیرون خودش هم نمیاد خونه
همه جور قبوله😍معلومه ماشالا خیلی کدبانو هستید قشنگ جا افتاده
لطف داری عزیزم ممنونم😍🥰❤️
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
همسرم درست کردن گلم ،ذرت منجمد خریده بودن و قارچ و سس مایونز و پنیر پیتزا. اویشن فراوان فلفل سیاه نمک هم زدن و کمی ابلیمو.ژامبون هم بچه ها دوست ندارن
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!