2777
2789

الانم داره کامنتارو میخونه بگین حق با منه یا اون ؟

اسم دختر معرفی کنین چندتا

میگه خیلی اسم خاص و قشنگیه چون معنیش میشه پیوند دهنده قلب ها.

آخه این چه اسمهعهه مسخره ایه معنیش خوبه ولی تلفظ خوبی نداره 

کلی اسم دختر قشنگ داااااریم 

باشه ؛ حق با تو

از این اسمهاییه ک دو روز دیگه از مد میوفته

یه اسمی انتخاب کنید ک همیشههه قشنگ باشه 

برای هر زمانی

و هر سن بچه 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملودی ، گیسو 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خخخ اسم داغونیه 

از کجا پیدا میکنید این اسمارو

یه اسمی پیدا کتید که ارتعاشش حادثه ساز نباشه

واینه کوتاه و گوش نواز باشه و کوتاه و مختصر و تلفظ راحت داشته باشه

مثل نیلا ، هلنا، النا ، لیانا ، لونا 

از این اسمهاییه ک دو روز دیگه از مد میوفتهیه اسمی انتخاب کنید ک همیشههه قشنگ باشه برای هر زمانیو هر ...

مرسی واقعا درسته ، اخه تلفظش هم جالب نیس انگار من‌درآوردیه

باشه ؛ حق با تو

بنظر منم اسم مناسبی نیست

اینکه اسم ما یاد آدما نمونه و بچه همیشه مجبور باشه توضیح بده و تصحیح کنه واقعا حس بدیه

ولی باز نظر خود مامان و بابا مهمه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه