2777
2789
عنوان

برادرشوهر میخواد عشق سابق شوهرم رو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 67 پست
اره از همون اول تو قیافه بود با من شوهرم آره فک کنم ولی من از اینکه با هم حرف بزنن حالم بد میشه😢

نه دیگه عزیزم همسرت تو رو گرفته قربونت برم؛ اعتماد به نفس داشته باش یکم. چرا باید اونو نسبت به خودت برتر ببینی.

بعدشم دیگه اونا رابطشون برادرشوهر و زنداداشه. گذشته ها گذشته. بد به دلت راه نده و یکم به خودت آرامش بده🤎

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحث زندگی خودمه وگرنه اگ دختر دیگری انتخاب میکرد عین خواهر خودم باهاش رفتار میکردم من دلم از این دخت ...

منم تو فامیل خواستگار زیاد داشتم ولی بعدا با زن هاشون دوست شدم اونا هم نمیدونم خبر داشتن یا نه ولی رفتارشون معمولی بود. یه مسائلی تو زمان خودش خاک میشه میره. 

اصن براشون مهم نیس دختره هم ازش بزرگتره از ایناست که دوس پسر زیاد داشته هی میگم کاش سرعقل بیاد

راسته میگن خرابا شانس دارن🚶🏻‍♀️

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

خب حرف حالیش نیست من ی زن چرا باید مرد باشم

شما عضویتت تو این سایت فقط ۵ ساعت هست 

تو همین ۵ ساعت هم از همه درخواست می‌کنی که بیا پیوی 

خودم دیدم تو یه تاپیک دیگه هم همش به اون خانم میگفتی بیا پی وی هر چی اصرار میکردن که همین جا بگو شما میگفتی 

پی وی باید توضیح بدم 

شما چه صحبت هایی که دارید که برای همه باید تو پی وی گفته بشه ؟؟

از کاربری و طرز صحبتتون فهمیدم

سریال ترکی اینقدر ترکیش نمیکنه که شماها زندگی ترکی دارید

من ی مورد این طوری دیدم 

ی جورایی اسم پسره رو دختره بود ولی نمیدونم چی شد ک رفت زن گرفت 

بعدش برادرش رفت خاستگاری دختره و ازدواج کردن باهم 

اما خب احتمالا همو نمیخواستن ک براشون مهم نبود و هرکدوم جداگانه ازدواج کردن 

ولی بحث دوستی و رابطه فرق میکنه بالاخره ی خاطرات مشترکی بوده ک بعدا همو میبینن هی یاداوری میشه براشون 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
برادر شوهرت میدونه دختره عشق داداشش بوده

اره ولی باباش اجبارش کرده اونم رو حرفش حرف نمیزنه 

برادرشوهرم مث شوهرم رمانتیک نیس بیشتر خونه داری زن براش ملاکه  

شاید عشق قدیمش بوده طوری که تو میگی با چند نفر دوست بوده از چشم شوهرت افتاده با اومدنش خواه ناخواه رابطتون با برادر شوهرت کمتر میشه

ولی اون دوتا خیلی خیلی باید .... باشن که بتونن کنار هم خوشبخت بشن برادرشوهرت میدونه طرفش قبلا فکرش جایی دیگه بوده تا تکون بخوره میخواد پس ذهنش به این فکرکنه اره تا فلانی دید هوایی شد و میلیون ها افکار دیگه اگه اون دختر شروع کنه به شما حسادت کردن که مطمئن باش ببینتتون یچی پیدا میکنه تا تو دلش بشینه حرص بخوره اونم روی رفتارش اخلاقش روابطش تاثیر میزاره و بین خودش شوهرش میشه قوز بالاقوز 

این خلاصش باقیش خودت بگیر

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
شما عضویتت تو این سایت فقط ۵ ساعت هست تو همین ۵ ساعت هم از همه درخواست می‌کنی که بیا پیوی خودم دیدم ...

میخوای باور کنین میخوای نکنی خب من 

به جون بچه هام قسم خوردم و اونایی که رفتم پیوی 

راه حل بهشون دادم خدا بزنه به کمر هرکی دروغ مگیه