مرغانههههه۱b مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 410 عنوان خسته شدم دلیل اینهمه ضرر مالی چیهههه 101 بازدید | 18 پست بخدا فقیریم هیچی نداریم بجز دوتا گاو گوساله که یکیشون ابستن بود گوساله و خودش مردن بهار 4تا گوساله مون کردن آخه دلیلس چیههههه شوهر بدبختم و خودم اینهمه زحمت میکشیم اخرشم اینجوری بخدا کم مونده بود خفه بشمممم دیروز | 19:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hiden70 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 11366 شده هر چند کم به یه نفر کمک کنید مخصوصا بچه باشه یه خورده گندم بگیر بریز رو ایوونی جایی برا پرنده ها من زیاد اعتقاد دارم به اینا
مرغانههههه۱b مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 410 صدقه میدین؟ اره بخدا شب و روزمون صدقه میدیم هم من هم شوهرم حتی یه بز هم نظر کردیم براشون قربونی کنیم هر جا بریم صدقه میدیم
مرغانههههه۱b مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 410 شده هر چند کم به یه نفر کمک کنید مخصوصا بچه باشه یه خورده گندم بگیر بریز رو ایوونی جایی برا پرنده ها ... بخدا باور نمیکنم هیچکی به اندازه ما صدقه بده تو خیابون یا هر جا که کسی دستش دراز میکنه جلومون یا تو خونه میزاریم صدقه
درخت_سبززز عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 1433 اره بخدا شب و روزمون صدقه میدیم هم من هم شوهرم حتی یه بز هم نظر کردیم براشون قربونی کنیم هر جا بریم ... پس از فردا سوره بقره رو شروع کن پخش کن با صدای بلند تو خونه
مرغانههههه۱b مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 410 پس از فردا سوره بقره رو شروع کن پخش کن با صدای بلند تو خونه یعنی شما هم میگید دعاست؟
banoopariiii عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 257 دعای چی؟ من شنیدم. قدیم دعا میدادن تو آب و غذای گاو و گوسفند یا تو طویله حیوان ها میمیردن
درخت_سبززز عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 1433 یعنی شما هم میگید دعاست؟ نه با اطمینان نمیگم ولی اگه چیزی باشه از بین میبره منم شرایطم خیلی بده ۶ ماهه زندگی ندارم از دیشب شروع کردم بقره گوش دادم ببینم خدا چی صلاح میبینه
مرغانههههه۱b مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 410 من شنیدم. قدیم دعا میدادن تو آب و غذای گاو و گوسفند یا تو طویله حیوان ها میمیردن واقعا آخه چجوری میشه؟راستی چند سال پیش همه گوسفندا مون بی دلیل مردن همشون ۴۰ یا ۵۰ تا بودن اونا خیلی مشکوک بودن ولی این گاو گوساله ها مریض بودن البته پیش ما مریض شدن دیگه واقعا رد دادم نمیدونم چی درسته چی غلت
مرغانههههه۱b مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 410 نه با اطمینان نمیگم ولی اگه چیزی باشه از بین میبره منم شرایطم خیلی بده ۶ ماهه زندگی ندارم از دیشب شر ... نمیدونم والا بخدا خسته شدم افسرده شدم از صبح چیزی از گلوم پایین نرفته بخدا نا ندارم
مرغانههههه۱b مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 410 واقعا آخه چجوری میشه؟راستی چند سال پیش همه گوسفندا مون بی دلیل مردن همشون ۴۰ یا ۵۰ تا بودن اونا خیلی ... گوسفند سالم بدون هیچ مریضی می افتادن میمردن
banoopariiii عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 257 واقعا آخه چجوری میشه؟راستی چند سال پیش همه گوسفندا مون بی دلیل مردن همشون ۴۰ یا ۵۰ تا بودن اونا خیلی ... بخدا برو یه سرکتابی چیزی بگیر