2777
2789
عنوان

خانمایی ک خانه دارید و یک بچه دارید ماهی چقدر از شوهرتون میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 30 پست
چه چیزا

درامد شوهرت چقد؟؟ نمیشه برا همه خانم ها ی مبلغ گفت  مثلا برا شوهر من ک کار دولتی حقوقش 18 تومن با کسی ک 50 حقوق ش حتما فرق داره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقوق همسرتون چقدره ؟ ماهی ده تومن بنظرم کافیه

شغلش آزاده و بیشتر جمع میکنه تا خونه بهتر بخره و ولخرج نیستیم . ده تومن خیلیه بنظرم سکته کنه بگم ده تومن بهم ماهی بدخ🤣

ماهی پونصد بده دستشو می بویم نمیده اگرم بده به زور میده.. منم عاشق اینم برا بچه هامو خونه خودم خرج کنم ولی نمیده کار میخام اونم اولش قبول میکنه بعدش یه بهونه براش پیدا میکنه میگه شرایطش اینجوریه اصن فایده نداره هعی زندگی...

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب بخر بپوش خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

پولمون هیچی نمیشه همین طور بچرخی تمومهمگه بشینی تو خونه افسرده بشیبهترین روش برا من برم باشگاه یه هز ...

یه ماه باشگاه رفتم دیدم اصلا خوشم نمیاد دیگه نرفتم 

همش تو خونم 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

نمی دونم دقیقا ولی امروز کارتش گرفتم رفتم سوپر مارکت یکم میوه و یه سری وسایل که لازم بود گرفتم (واسه ناهار ،چیز خاصی هم نبود یک چهارم خریدی که هر روز شوهرم می کنه هم نبود یک ملیون و پانصد کارت کشید سوپر مارکت .اونجا بود که فهمیدم حداقل روزی دو ملیون فقط خرج شام و ناهار و صبحانه و خوراکی بچه هاست که در ماه میشه شصت ملیون 🥲از پول آب و برق و گاز هم که بگذریم واقعا خرج خورد و خوراک یه خانواده شصت ملیون در ماه میشه و‌کل حقوق شوهرم با اضافه کاری و ....بدون اجاره خونه  چهارده پونزده ملیون میشه .موندم بقیه خرجمون از کجا میاد .اگه داشتم یه چیزی هم دستی به شوهرم کمک می کردم طفلک گناه داره 💔

زنی ک خرج نداده ارج ندارن چرا رو خودت خسیسی خب گرون باشه مثلا فردا برو برای خودت ی کاپشن بهر با نیم ...

جمعه با همسرم رفتیم یه دست لباس خونگی خریدم 

دو سال پیش کاپشن خریدم پارسال یه هودی خریدم 

می‌خرم ولی ولخرج نیستم 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
جمعه با همسرم رفتیم یه دست لباس خونگی خریدم دو سال پیش کاپشن خریدم پارسال یه هودی خریدم می‌خرم ولی و ...

یکی دیگه هم بخر قشنگ میشه من خودمم چند روز پیش خودی خریدم رنگ مشکی ی کفش دوتا کیف ی شال ی جفت دمپایی راحتی خریدم با ی شلوار دامنی 

یه ماه باشگاه رفتم دیدم اصلا خوشم نمیاد دیگه نرفتم همش تو خونم

فک کردین ما میریم تفریح و لذت می‌بریم برا ماهم خیلی سخته 

اگه نریم چندسال بعد از زانو و کمر و گردن وووو درد نمیتونیم تکون بخوریم قربونت برم عزیزم