من دلم میخواد یه مبلغ مشخصی مثلا هر ماه بهم بده برا خودم و بچه و خریدای خونه ک یکم انجام میدم نمیدونم چجوری بگم اخه و چقدر . خرج خاصی هم ندارم ناخن و مژه و اینا هم ندارم باشگاه هم فعلا نمیتونم برم بچم کوچیکه ولی میخوام از اون پول پس انداز هم کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمی دونم دقیقا ولی امروز کارتش گرفتم رفتم سوپر مارکت یکم میوه و یه سری وسایل که لازم بود گرفتم (واسه ناهار ،چیز خاصی هم نبود یک چهارم خریدی که هر روز شوهرم می کنه هم نبود یک ملیون و پانصد کارت کشید سوپر مارکت .اونجا بود که فهمیدم حداقل روزی دو ملیون فقط خرج شام و ناهار و صبحانه و خوراکی بچه هاست که در ماه میشه شصت ملیون 🥲از پول آب و برق و گاز هم که بگذریم واقعا خرج خورد و خوراک یه خانواده شصت ملیون در ماه میشه وکل حقوق شوهرم با اضافه کاری و ....بدون اجاره خونه چهارده پونزده ملیون میشه .موندم بقیه خرجمون از کجا میاد .اگه داشتم یه چیزی هم دستی به شوهرم کمک می کردم طفلک گناه داره 💔