2777
2789
عنوان

میخوام دیگه فقط عاشق خودم باشم

79 بازدید | 16 پست

تصمیم گرفتم دیگه قدر خودمو خیلی بدونم'همیشه تا با شوهرم قهر میکردیم دلم شور میزد با اولین تماس جوابش میدادم همیشه می‌چسبیدم بهش اعتماد بنفسم میرفت بالا حس تنهایی نمیکردم ولی اینبار میخوام فقط خودمو دخترمو دوس داشته باشم گور بابای اونی که لیاقت نداره و قدر نمیدونه ۲ماه براش سرکارش کار کردم تو سرما آخرشم بهم گفت دهاتی هستی کوچیکم کرد فقط دوس دارم عاشق خودم و دخترم باشم بااعتماد بنفس باشم مگه تنهایی چشه مگه مجردی چشه میخوام آنقدر خودمو دوس داشته باشم که به اون اصلا فکرنکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فقط خودمو اولویت قرار دادم ....شرایط مارو به این مرحله می‌رسونه

اره یه مرد بی لیاقت میتونه باعث این شرایط بشه بهترین درسی بود که بهم داد که عاشق خودم باشم نه اون آخرش فقط خودم مهمم 

چه تلخ مرد اونقد بدی کنه که زن بدون اون بودنو خوشبختی بدونه

زیادم تلخ نیست یجورایی راهه نجاته خدا این راهو نشونمون داده خدا اینهمه قشنگ آفریده مارو چرا خودمون رو دست کم بگیریم و منت مرد رو بکشیم هرچی اذیت کرد به رو نیاریم و تحمل بکنیم حیف این تن و روح زیبا نیست

آره خوب.ولی اگه مرد خوب باشه بودنش آرامش میاره.کاش خوب بودن

اره اگر خوب بودن جنگ اعصاب راه نمینداختن مگه من بدم میومد که شوهرم کنارم باشه ولی وقتی کم شدن اینجور مردها آدم باید خودشو دوس داشته باشه و بس حیف بدن و اعصابمون