2777
2789
عنوان

دارم از حسادت میترکم گریم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 47 پست
اتفاقا من عاشق بچمولی اصلا نمیتونم با بچه ههی لوس ارتباط بگیرم، چون خداروشکر خودم هیچ وقت این ویژگی ...

بچه عزیزه تربیتش عزیز تر...بخدا اینجور نیست که چون بچه دوس ندارم عیب بزارم روش ها

نه کل فامیل قبول دارن بی ادبه

قربون دل شکستت برم من:/اشکالی نداره واسه هدفات تلاش کن هر روز کارای خوب کن تا حس خوبی داشته باشی و ا ...

خدانکنه❤️‍🩹

خیلی تلاش میکنم بخدا،تو دوتا از لاینای ارایشگری دارم اموزش میبینم،بخاطر دیسک کمرم فشار رومه بازم بروز نمیدم و سر کلاسام میرم،صبح باشگاهم،عصرام قراره برم پیلاتس درمانی

همش درحال بدو بدو

حتی مدرک تکنسین داروخونه هم دارم...وقتاییم که خونم براش خونرو مرتب میکنم جارو میزنم،غذا میپزم

بازم به چشمش نمیام یعنی هیچوقت به چشمش نیومدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خالت رگ خاب مادرتو پیدا کرده و برد کرده شما جای حسادت و لج کردن با مادرت مهربون تر باش

ای قربونت برم مادر من به طرز نشستن منم گیر میده

هرچقدم باهاش مهربون باشم

بخدا انقد دوسش دارم ولی به چشمش نمیاد

توهم همش از لج‌ مادرت بد بچه رو بگو تا بسوزه

همین الان خواهرزادش ازم سوال پرسید جوابشو ندادم یعنی نفهمیدم چی گفت

اخم و تخم کرده روم

یجوری نفرین کرد بابام دلش سوخت،اومد تو اشپزخونه بم گفت به پشتوانه کی موندی؟دوروز دیگه من بمیرم جمعت نمیکنه تا من هستم ازدواج کن برو

خداروشکر مامانم با خانوادش قهره وگرنه بساط ما بدتر از این بود

صدبار بهش توپیدن از بزرگ تا کوچیک

مثلا خواهر بزرگس هیچکی احترامشو نگه نمیداره

حتی بچهاشونم به این توپیدن ولی خب بازم طرفدار دو اتیشه اوناس

بچه عزیزه تربیتش عزیز تر...بخدا اینجور نیست که چون بچه دوس ندارم عیب بزارم روش هانه کل فامیل قبول دا ...

اره تربیت بچه خیلییی مهمه

گفتم ک با بچه ی لوس و بی ادب اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم

خب با بابات اوکی باش پس به باباا محبت کن بیشتروقتی مادرت حودش اینجوریه تو ک نمیتونی تغیرش بدی بده ها ...

وقتیم که دور و بر بابامم همش میگه اره دیگه چون من پول ندارم دور من نمیای...

بنظرم بهش بگو ک من از رفتازت ناراحت میشم شاید خودش متوجه نیست ک تو اذیت میشی

بالای هزار بار بهش گفتم

حتی هفته پیش انقد فشار اومد بهم جلوش زدم زیر گریه گفتم مگه تو مامان من نیستی پس چرا یجوری رفتار میکنی انگار بچت نیستم و...