2777
2789
عنوان

ببخشمش یا نههه🥲➕️شات

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 71 پست
مغازه داره یه شب مثلا ساعت ۱۲ شب تازه میخواست بره خونه🥲قبلا خیلی بهتر بود از وقتی فهمیده انقد دوسش ...

دلیل نمیشه

۲ شبم ادم میتونه یه پیام بده یا جواب بده

دیگه مغازه دار یه دیقه ام بیکار نیست تو روز؟

الان بهش گفتی تموم کنیم بهت اگه زنگ زد تکست داد که نکن این کارو فلان باز یه امیدی هست

میخوای یه مدت پیام نده ببین چیکار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اسی یچی بگم؟منم برام پیش اومده ولی شرایط بر عکسش .اون منتظر من میمونه چون من درس دارم شبا دو سه ...

میخوام درک کنم ولی همش میترسم نکنه جریان این نباشه نکنه اصن دوسم نداره 🥲

اکس منم همینطوری بود ب بهونه درس چن روز نمیومد شد چن هفته اواخرم ب چن ماه کشید!منم انق فرصت دادم تا کامل ازچشم بیوفته وخیلی راحت کات کردم اصلاهم ناراحت نشدم

بهترین کار کاته ذهنت اروم میشه

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
عیننننننن رل من بقران قسم من از تو بدتر بودم هر دقیقه میزنگیدم

منم قبلا زیاد زنگ میزدم ولی دیدم هر دفعه میگه کار دارم زنگت میزنم قطع میکنه و هیچ وقت زنگ نمیزنه واسه همین نزدم دیگه👩‍🦯

میخوام درک کنم ولی همش میترسم نکنه جریان این نباشه نکنه اصن دوسم نداره 🥲

ببین یه قانون روانشناسی هست 

مبنی بر اینکه تو خیلی تا حالا براش عشق ورزیدی خب؟

یه مدت سرد باش، نگو نمیتونم که من با اون همه احساسم تونستمش پس توعم میتونی!

سرد نه اینکه بگه سلام صبح بخیر عزیزم تو بگی باشه ، نههه

منظورم کمتر باش ، بیشتر باشی خرجت نمیکنن، کم باش 

زنگید جواب نده ، یه ساعت بعد بگو مشغول مثلا تیوی بودی

پیامش نده تا خودش بده!

ببین وقتی تو کم میشی ، اونم کم میشه؟ یا سعی میکنه کم بودن تورو با بیشتر کردن خودش جبران کنه ؟

خواهش میکنم ، کم شو ، و بهش ثابت کن ، توعم خیلی بیکار و علافش نیستی عزیزم ❤️ 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

االان نی نی سایتی ها تو شرایط تو نیستن ولی من بودم و توقعمو کم کردم و دوست داشتنمو الویت گذاشتم و در ...

چه جوری بهتر شد؟

تو ازش فاصله گرفتی سرد شدی 

اینجوری جواب میده که اون ترس ازدس دادن پیدا کنه و پیگیری کنه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اکس منم همینطوری بود ب بهونه درس چن روز نمیومد شد چن هفته اواخرم ب چن ماه کشید!منم انق فرصت دادم تا ...

منم تو دوران آشنایی هستم.

خیلی خوب و حامی بود. خیلی وقت می‌ذاشت.

ولی یه‌هفته‌ست پیام نمی‌ده، حتی کم! 

بیست و دوم این ماه آزمون وکالت داره و خیلی روش فشاره و درک می‌کنم. ولی حتی یه دونه، فقط یه دونه پیام هم نمی‌تونه بده؟

حتی نمی‌تونه با تایمر تلگرام تنظیم کنه؟

می‌دونه چه‌قدر تو شرایط بدی هستم، نمی‌تونم یکم جویای حالم باشه؟ 

بحثِ خواستنه، اگر می‌خواست می‌تونست! پس نمی‌خواد..

احساس می‌کنم برمی‌گرده بعد آزمون، ولی من هرگز مثل قبل نمی‌تونم بپذیرمش‌.

ببین یه قانون روانشناسی هست مبنی بر اینکه تو خیلی تا حالا براش عشق ورزیدی خب؟یه مدت سرد باش، نگو نمی ...

کاش جواب بده این راهکار

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
االان نی نی سایتی ها تو شرایط تو نیستن ولی من بودم و توقعمو کم کردم و دوست داشتنمو الویت گذاشتم و در ...

مطمئن نمیدونم دوسم داره یا نه🙂💔اگه میدونستم دوسم داره قطعا درکش میکردم و هرچقدر زمان لازم بود صبر میکردم براش