2777
2789
عنوان

ببخشمش یا نههه🥲➕️شات

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 71 پست
منم تو دوران آشنایی هستم.خیلی خوب و حامی بود. خیلی وقت می‌ذاشت.ولی یه‌هفته‌ست پیام نمی‌ده، حتی کم! ب ...

دقیقا بخث خواستنه

ادم کسیو دوست داشته باشه حداقلش تو روز ی دونه پیام میده که طرف بدونه حواسش بهشه و ب یادشه ولی متاسفانه مردا اینطورین وتا به روش بیاری میگه درک نداری

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو دوران آشنایی هستم.خیلی خوب و حامی بود. خیلی وقت می‌ذاشت.ولی یه‌هفته‌ست پیام نمی‌ده، حتی کم! ب ...

منم کنکور دارم ، ولی صبح با شعر براش صبح بخیر میگم 

آروزی روز خوب میکنم 

بعد از ظهر ها یه ربع وقت میزارم که استراحتمه 

شبام شب بخیر و دوستت دارم یادت باشه ، میفرستم🥲❤️

وقت استراحت که داره احیانا ؟

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

به بهانه‌ی آزمون، یک‌هفته‌ای غیب شد.

واقعا به غرور آدم برمی‌خوره..

می‌دونم که مجددا برميگرده،ولی فکر نکنم بتونم بپذیرمش‌.

کاش جواب بده این راهکار

صد در صد جواب میده 

یا منفی 

یا مثبت 

مثبتش اینکه خودشو و حضورشو در زندگیت بیشتر کنه تا تو باهاش مثل قبل ها گرم بگیری .

و منفی هم اینکه ، علاقه ای نداشته باشه ، و با خودش بگه ، اینکه باهام سرده ، منم که دوسش ندارم ، پس منم ارتباطم رو کمترش میکنم ... و میره.

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

چه جوری بهتر شد؟تو ازش فاصله گرفتی سرد شدی اینجوری جواب میده که اون ترس ازدس دادن پیدا کنه و پیگیری ...

من خیلی تلاش کردم خیلی🥲از اون اوایل ک غرورم میشکست فهمید دوسش دارم اونم دوسم داره.. 

و رابطمون متقابله برا همین ولش نکردم چون نتونستم با کسی ب جز اوم باشم

بعدش دیگه متوجه شدم زیادی دارم خودمو کوچیک میکنم اذیت میشم میرفتم ولی دلم تنگ میشد ولی کاری نمیشد کرد

تو این مدت اونم دل تنگ میشد

دور شدم و تا اینکه دوباره خودش اومد و دید هنوز هستم و حسمو هست تا اینکه این رفتارش خیلی اذیتم کرد و منم بهش توضیج میدادم اما نمیفهمید منم ی روز وقتی پی داد سین نزدم ولی استوری میذاشتم و اونم خیلی بش برخورد پیامشو پاک کرد 20 رو بش پی ندادم اصن

بعدش فهمیدم مقصر خودمم رفتم و پا پیش گذاشتم و الان رابطمون بهتر تر شده

به بهانه‌ی آزمون، یک‌هفته‌ای غیب شد.واقعا به غرور آدم برمی‌خوره..می‌دونم که مجددا برميگرده،ولی فکر ن ...

طبق برداشت های من 

ایشون فشار زیادی روش هست ، و چون نمیتونه مثل قبل بهتون توجه کنه ناراحته .

پس اینا رو گفت تا خیالشو و اون نگرانی که بابت این داشتن که شما فک کنی ایشون بهتون توجه نداره رو این فکرو خیال رو از سرش بندازه و راحت بشه . 

اون به موفقیتش فکر میکنه الان ، فقط به اون .

خوب میتونم درک کنم .

منم همین جوری بهش گفتم ، اونم اوایلش یجوری شد 

کوتاه جوابامو میداد و اینا 

ولی الان عادت کرده ، براش عادی شده 

چون بهش گفتم اگه قبول نشم بیمار میشم و ممکنه طردت کنم

منم کنکور دارم ، ولی صبح با شعر براش صبح بخیر میگم آروزی روز خوب میکنم بعد از ظهر ها یه ربع وقت میزا ...

قبلا قرارمون این بود که یازده و نیم شب به بعد صحبت کنیم که یهو وا داد!

منم آزمون دارم، می‌تونم درک کنم ولی نه این‌که حتی یک هم نده!

قبلا قرارمون این بود که یازده و نیم شب به بعد صحبت کنیم که یهو وا داد!منم آزمون دارم، می‌تونم درک کن ...

من در جایگاهی نیستم که قضاوت کنم ، خدای نکرده شاید قضاوتم اشتباه باشه 🥲❤️

تنها میتونم آرزو کنم برات که خدا دلتو دریا کنه 

این آرزو خیلی قشنگه . . . 

منم قبلا زیاد زنگ میزدم ولی دیدم هر دفعه میگه کار دارم زنگت میزنم قطع میکنه و هیچ وقت زنگ نمیزنه واس ...

ببین قشنگم خواهرانه میگم مردا همینن بفهمند دنبالشونی عاشقشونی دوسش داری اینجوری میشن میدونن همیشههع هستی قشنگ درکت میکنم با پوست و گوشت حسش کردم میتونی درددل کنی من کنارتم تو دلم موند یبار ک خواستمش تو زندگیم باشه...تنها راهش اینه ک کم محلی کنی عیننننن خودش باش مثل خودش باش ازش دور شو سین کن ج نده یکی دو هفته ب خودت برس ب خانوادت وقت براش نذار حتی اگه آدم شد بازم صدتوووو نزار دختر ده بار گفت عاشقتم یبار بگو منم همینطور ده بار زنگ زد تو یبار بزنگ حواستو جم کن دختر پسرا کین ما اشک بریزیم بخاطرشون ها؟؟؟ب خودت برس مراقب خودت باش اون ام بود خوش نبود خوشتر چرا باید اشک واسه کسی بریزی ک لیاقتتو ندارع خوشگل من؟؟؟اصلاااا اهمیتش ندع برای خودت زندگی کن دختر..

ببین قشنگم خواهرانه میگم مردا همینن بفهمند دنبالشونی عاشقشونی دوسش داری اینجوری میشن میدونن همیشههع ...

دست خودم نیستتت هروقت که بهش فک میکنم اشکم درمیاد🥲💔نمیتونم جوابشو ندمممم امروز یه ساعت دیر تر جواب دادم تمام اون یک ساعتو گریه میکردم 🥲الانم منتظرم جواب پیاممو بده ولی هیچیییی 😭کاش بمیرم راحت شم

چرا باید به کسی وابسته بشیم که قرار نیس داشته باشیمش