2777
2789
عنوان

خانواده هایی که نوجوون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 26 پست
اخه اگه یروز دوروز بود اوکی بودم از وقتی یادم میاد همین بوده و این چند روز وحشتناک تر

در کل همه نوجونا با مامان باباهاشون مشکل دارن هیچکدوم اون یکی رو درک نمیکنه و فک میکنه حق فقط با اونه 

من خودم همیشه بیشتر وقتارو اتاقم بودم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
چی بگم

گآهی غرور و گاهی ناآگاهی مانع میشه برید سمت هم

شما که بروز هستی گاهی برو جلو و ازش یه تعریفی کن ،یا یه شوخی 

براش گاهی نامه بنویس و احساستو بهش اینجوری نشون بده 

خیلی جواب میده 

ولی نزار این ارتباط کلا فنا بشه عزیزم

موفق باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر از دید بعضی از پدر و مادرها مثل یه نون خور اضافست یه بار یه مسئولیت که هر چه زودتر تحویل صاحبش بدی منظور شوهر هست زودتر از شرش خلاص میشی ، دختر متعلق به پدر و مادر نیست مال پسر غریبست ، مثل کنیز مثل برده ، این از دید اونهاست 

همین ک تو این سن تو جای درس و مشق تو یک سایت بارداری میپلکیک هزار تا حرف جور واجور میزنن عمق فاجعه ...

محض اطلاع دانشجو ام این یک پس سنم کم نیست

دوما تاپیکایی که محتوای بد دارن اینجا مجاز نیست

و سوما خوبه که بچت نیستم!

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
دختر از دید بعضی از پدر و مادرها مثل یه نون خور اضافست یه بار یه مسئولیت که هر چه زودتر تحویل صاحبش ...

دقیقا...دقیقا همینه

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
گآهی غرور و گاهی ناآگاهی مانع میشه برید سمت همشما که بروز هستی گاهی برو جلو و ازش یه تعریفی کن ،یا ی ...

عزیزم باور کن من همیشه در تلاشم و اون همیشه تحقیر و کوچیکم میکنه خسته شدم از قدم برداشتن وقتی اون هلم میده به سمت عقب 

در کل همه نوجونا با مامان باباهاشون مشکل دارن هیچکدوم اون یکی رو درک نمیکنه و فک میکنه حق فقط با اون ...

💔💔

مطمئن؟

بقران خودشون بهم میگن با فلانی دوست باش میگم فلانی مشروب میخوره فلانی گل و ماری جوانا میزنه من نمیخوام در ارتباط باشم فرداروز معتاد بشم

میگن چی؟مشکل از توعه که نمیخوای ارتباط بگیزی وگرنه اون دختر هیچیش نیست..

بقران خودشون بهم میگن با فلانی دوست باش میگم فلانی مشروب میخوره فلانی گل و ماری جوانا میزنه من نمیخو ...

بازم سعی کن حرفاشونو گوش کنی اعتراض نکنی اروم باشی کارای سرخود نکنی 

الحمدلله رب العالمین ...