2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلهولی بیشتر سعی میکنم براشون وسیله نو بخرم

اخه ندارم عزیزم 🤕همین باعث تریدم شده درخدی که میگم بیام وسیله جدید نخرم ولی شرایطی پیش اومده که مناسب باهام درمیان امسال بخرم تا چند سال دیگه

نه مگ ادم از هر چی دو تا داشته باشه باید بده به کسی؟

مادرشوهر من این جوریه ک اگ کسی ی وسیله ای رو دوتا داشته باشه میگه یکیشو بده به من

من نامزدم هنوز عروسی نکردم، از زمان مجردی ی ساعت خوب دارم از اول نامزدی بهم میگ اونو بده به من، رفتیم ساعت عروسی خریدیم ب مامانم با شوخی و خنده میگفته مهسا ساعت قبلیشو بده ب من

من ساعتمو قیمت کردم از ساعتی ک واس عروسیم خریدم گرون تر بود

نه مگ ادم از هر چی دو تا داشته باشه باید بده به کسی؟مادرشوهر من این جوریه ک اگ کسی ی وسیله ای رو دوت ...

میدونید من مادر شوهرم مادر شوهر معمولی نیست یعنی جووونیشو گذاشته برا بچه هاش

با شناختی که از شوهرم دارم وسیله استفاده شده رو میده به کسی که واقعا نیاز داشته باشه و لازم باشه برای مادرشم نو میگیره

اما شما اگر ناراحت نمیشن و همسرتون راضیه بدید بهشون

با شناختی که از شوهرم دارم وسیله استفاده شده رو میده به کسی که واقعا نیاز داشته باشه و لازم باشه برا ...

وسیله ام سالمه هست اصلا ببنید شاید متوجه نشه کسی که دست دوم هست اونقدی کهنه نیست

اها من فکر کردم کسی ازتون خواسته ک پخچالتونو بدید بهشون. اگ خودت دوس داری بدی چ اشکالی داره تازه ثوابم کردی البته اگ خودشون ناراحت نشن 

همسر و بردارشوهر من كل مخارج خونشون به گردنشونه 

اما من اينكارو نميكنم 

چون توقع ايجاد ميشه ندم حرفه 

اونا دوتايي باهم ميخرن 

البته مادرشوهر من كار نداره بچه هاش دارن يا نه مخارجش در حد لاليگاس 

در حدي كه منو جاريم اين همه خرج نميكنيم 

اون از مال دوتا بچش به اينو اون ميبخشه و بريز به پاشي داره نگو نبين