2777
2789

عجیییب دلتنگ بابامم😔😔

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

روحشون شاد ویادشان گرامی،باز شما ی خاطره خوب از پدرت داری باهمون دلخوشی،من که بابام فقط اسمش بابا بود😔کاش از اول نبود نه اینکه نصفه نیمه باشه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
روحشون شاد ویادشان گرامی،باز شما ی خاطره خوب از پدرت داری باهمون دلخوشی،من که بابام فقط اسمش بابا بو ...

پدرتون در قید حیاته؟

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید باورت نشه از مرده و زندش بی‌خبرم الان نزدیک ۱۲ ساله که بی‌خبرم.

ای بابا مگه میییشههه؟ لابد از مادرتون جدا شدن

ای بابا مگه میییشههه؟ لابد از مادرتون جدا شدن

آره که میشه بعد از چندسال که از رفتنش گذشت مادرم غیابی طلاق گرفت.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
آره که میشه بعد از چندسال که از رفتنش گذشت مادرم غیابی طلاق گرفت.

😔😔😔

🥲

بابام خییییلی خوب بود ولی رفت😭😭😭

بابام خییییلی خوب بود ولی رفت😭😭😭

خدا به دلت صبر وآرامش بده عزیزم واقعا پدر مادر خوب نعمتن من مادرم هم پدر بود هم مادر تمام سعی خودشو کرد که کمبودی رو احساس نکنیم ولی خب هر گلی بوی خودشو داره هیشکی نمیتونه جای هیشکی رو بگیره 😔

خدا به دلت صبر وآرامش بده عزیزم واقعا پدر مادر خوب نعمتن من مادرم هم پدر بود هم مادر تمام سعی خودشو ...

خدا مادرتونو حفظ کنه