2777
2789
عنوان

دوستم گفت بیا ضامنم شو قبول کردم الان پشیمونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 26 پست
خیلی وقت نیست دوست هستیم اونم کارش معلوم نیست میلغش بالاست من جرعت ضمانت ندارم خودم هزارتا بدبختی دا ...

برادرشوهرم براهمسرم ضامن نشددر حالی که میتونست تنهاجوابش این بودشایدنتونی بدی قسط وامم 237هزارتومنه توهم بگورک بگوشرمنده 

خیلی وقت نیست دوست هستیم اونم کارش معلوم نیست میلغش بالاست من جرعت ضمانت ندارم خودم هزارتا بدبختی دا ...

تمرین نه گفتنو انجام بده

نه گفتن برای همچین روزاست

ما به برادر‌و خواهرمونم رو نمیزنیم ضامن بشه چه برسه دوستی که تازه آشنا شدیم باهاش.

من نمیشناسم دوستتو ولی به نظرم توقع زیادی هست اونم مبلغ بالا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه دوست شدیم والا من جرعتش ندارم

من‌بودم نمیشدم.چند وقت پیش برادرم ضامن میخواست برا وام به شوهر من گفت .من اجازه ندادم.قبلا شوهرم ضامن شده بود برا اشناها قسطاشونو درست نمیدادن.دیگه بهش گفتم برا کسی حق نداری ضامن بشی

من‌بودم نمیشدم.چند وقت پیش برادرم ضامن میخواست برا وام به شوهر من گفت .من اجازه ندادم.قبلا شوهرم ضام ...

خب الان چیکار کنم،چون اون دفه گفتم باشه الان چجور بگم ن اخه

خب نگفته هنوز بیا بانک که

عزیزم لحظه ای ک بگن بیا بانگ و شما بگی من ضامن نمیشم، اون بیچاره یه شبه از کجا ضامن پیدا کنه؟ 

شما حق داری نخوای ضامن بشی ولی زودتر بهش بگو که یه فکری کنه، ایشون روی حرف شما حساب کرده

بگو نمیتونم هم خودتو خلاص کن، هم دوستت رو به دردسر ننداز