2777
2789
عنوان

هرچی پسر خوشکله تو مترو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 72 پست
خب برای هرکس فرق میکنهمن میگم پول در حد معمولی و زندگی متوسط کافیه پولدار زشت به هیچ دردی نمیخوره

قرار نیست زشت باشه... وارد زندگی بشی میبینی پول و اخلاق و خانواده از چهره خیلیییییییی مهم تره

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مترو شهر ما اصلا اجازه فروش این چیزا نیست بی شوخی

کجایی مگه

قایم میکنن تو مترو در میارن با چشم دیدم

ولی تا دلت بخواد شرت و جوراب و مسواک و کافی میکس میفروشن😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
تو مترو شهر ما اصلا اجازه فروش این چیزا نیست بی شوخی

کدوم شهری؟

من یوقتایی انقدر تو مترو جنس میارن کلافه میشم 

اینور لوازم ارایش اونور زیر انداز اونور ریش تراش

یکی میاد یهو شور ت اویزون میکنه جلو صورت ادم

ما هم شهرستانی هستیم ولی شانس اوردیم مترو رو داریم😂

شهرستان ما یکم از دهات بهتره😂😆

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
قرار نیست زشت باشه... وارد زندگی بشی میبینی پول و اخلاق و خانواده از چهره خیلیییییییی مهم تره

اخلاق که اولین چیزه واقعاا

من میگم اول اخلاق و شخصیت 

بعد قیافه 

بعد پول 

چقدر امضاتون خوبهبا اجازه کپی شد😄

قسمتی از وصینامه شهیدمدافع حرم‌حمیدسیاهکالی مرای هست

حتما درمورد این شهید بزرگوار وکتاب یادت باشد سرچ کنید

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)

مترو شیراز عکساشو ک دیدم خیلیم قشنگه انگارچند تا خطه کلا؟

دو تا خطش اکتیوه خیلی یه خطش فقط صبحا هست الان چند تا فاز هم در دست ساخته البته فعلا دارن TBM میزنن برای حفاری و خیلی تایم میبره

چیکار میکنن دقیقا؟

نمیدونم

حس میکنم اصلاح ژنتیک شدیم😂😂کلا همشون قد بلند

خوشگل

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !