2777
2789
عنوان

از من لاغر فکرنکنم باشه(عکس 🥲)

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۷۰ وزن ۴۸ 

رفتم دکتر 

اگه اسهال نیستی مشکل معده پس نداری !

خیلی وقتا دلیل چاقی وهم دلیل لاغری ورزش نکردنه ورزش میکنی؟؟؟ 

من خودم سه هفته میشه که رفتم دکتر الان حس میکنم بدنم داره قشنگ فرم میگیره

صبحونه میان وعده ناهار میان وعده شام میان وعده

انقد باید بخورررری 

خودم قبلا فکر میکردم خوب میخورم ولی الان دیدم نه اصلا و الان معدم بزرگ تر هم شده 

و اینکه عصر ورزش میکنم بعدش سیب زمینی تخم نرغ ابپز میخورم و اگه بتونی یه مکملی ک استاندار بدنت باشه از داروخانه تهیه کنی و بعد ورزش بخوری 

مخمر ابجو خارجی و ویتامین e امگا ۳ هم میخورم 

منکه فکر نمیکردم تغییری حس کنم چون تمام راهای عطاری و اینارو رفته بودم الکی .

الان سه هفته گذشته و خودم حس میکنم داره تغییری ایجاد میشه صورتمم پر تر شده 

چجوری چاق شدی حالا اینو بگو🥲

اگه بگم میخوای بگی این راهم رفتم😁

من با قرص سیپرو چاق شدم 

فقط باید خسته نشی و کم نیاری

یه هفته اولش سخته چون اشتهات که باز نمیشه هیچ خوابالوم میشی و بی حوصله ،اما بعد یه هفته خوردن شروع میشه 

اگه دوست داشتی طریقه مصرفشم بهت میگم

من ۲ ماه خوردم ی گرمم اضاف نکردم دکتر دعوامم کرد!!راستی سه شیره بعد هروعده هم عالیه

چراااا 

خیلی اشتها رو زیاد میکنه کهههه

من اگه دوماه بخورم 5،6 کیلو زیاد میکنم

فعلا دارم بچه شیر میدم بعد اینکه از شیر گرفتم میخوام یواش یواش شروع کنم قرصه رو بخورم ،چون بعد زایمانم لاغر شدم

من ۲ ماه خوردم ی گرمم اضاف نکردم دکتر دعوامم کرد!!راستی سه شیره بعد هروعده هم عالیه

چراااا 

خیلی اشتها رو زیاد میکنه کهههه

من اگه دوماه بخورم 5،6 کیلو زیاد میکنم

فعلا دارم بچه شیر میدم بعد اینکه از شیر گرفتم میخوام یواش یواش شروع کنم قرصه رو بخورم ،چون بعد زایمانم لاغر شدم

درکل خوبی فقط سینه نداری ک ازدواج کنی بچه دار شی خودش در میاد😁بیا ده کیلو اضافه وزن من باشه مال تو

کی میگیره منو که بخوام ب مرحله شیردهی برسم😆

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
من ۱۷۰ وزن ۴۸ رفتم دکتر اگه اسهال نیستی مشکل معده پس نداری !خیلی وقتا دلیل چاقی وهم دلیل لاغری ورزش ...

عزیزم من مدام درحال پیاده روی اگ روزی حداقل دو کیلومتر پیاده باید برم وقت ورزش ندارم دیگه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
عکسمو دیدی؟

نه عزیزم یکبار دیگه میذاری