2777
2789

پسر‌هستم

یه‌ مرد متاهل میشناسم‌خوشگل چشم سبز هیکلی ورزشکار

بشدت معتقد و اهل نماز اول وقت و جماعت وروزه مستحبی‌و...

ایشون بشدت متعهد هستن به همسرشون و اصلا به خانما نگاه نمیکنه

همش سرش‌پایینه

حتی خیلیا خواستن براش تور پهن‌کنن اما نتونستن 

یوزارسیفیه‌واقعا...

وضع مالیشم‌خوبه تاحدودی

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیتاپیک تهدید قبلمو بخون ،این مرده همونه که میگم تهدیدم میکرد

ای بابا خدا لعنتش کنه 

اشکال نداره عزیزم بخیر گذشت دیگه برات درس عبرت بشه به کسی اعتماد نکنی 

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

پسر‌هستمیه‌ مرد متاهل میشناسم‌خوشگل چشم سبز هیکلی ورزشکاربشدت معتقد و اهل نماز اول وقت و جماعت وروزه ...

خودتون که نیستید؟😂

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
پسر‌هستمیه‌ مرد متاهل میشناسم‌خوشگل چشم سبز هیکلی ورزشکاربشدت معتقد و اهل نماز اول وقت و جماعت وروزه ...

بعضیا انتخابشون درسته 

خوشبخت بشن 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چه جالب چه مرد با غیرتیه؟ 

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

خیرمن‌نصف ایشون قیافه ندارمایشون بنده صالح خداست

بالاخره به تور می افته چون غرور آفت صلحا ست 😂

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕

پس خاک برسر نفر سومی ک قیافه طرف رو میبتیه و باعث خیانت میشع

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!