2777
2789
عنوان

پول برق شمام انقدر زیاد میاد

62 بازدید | 9 پست

سلام مادر بزرگ من پول برق این ماهش اومده ۶۰۰ با این که نه از اتو استفاده میکنه و نه از وسایل برقی خونشون سه طبقس و تا الان خیلی برق کار اومده و گفته هیچ‌مشکلی نداره و متوجه نشدن تا حالا برا شمام پیش اومده؟

چیکار کردین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله هر دو زیاد اومده هم برق هم اب عددی عجیب رفتن پیگیری کردن گفتن مامور نمیاد کنتور رو ببینه همینجوری یه عددی میزنه بعدا اگه اضافه بود تو قبض های بعدی حساب میشه باهاتون اما باید حواستون باشه. چون میخوان با عدد های الکی شمارو پر مصرف جلوه بدن و از اون به بعد قبضاتون رو با مبلغ بالا حساب کنن به نظرم مردم باید همه اعتراض کنن

۶۰۰والله دوسال پیش برا مادر شوهرم ۷۰۰ ۸۰۰ میومدآلان که یک خورده ای

خب برای یه خانم مسن که هیچ استفادهی نداره از لوازم برقی و حتی لباسشویی هم کم مصرف میکنه و کلا دو نفرن خیلی زیاده برای خوده ما ۵۰ یا ۶۰ میاد با اینکه از وسایل برقی استفاده می‌کنیم 

بله هر دو زیاد اومده هم برق هم اب عددی عجیب رفتن پیگیری کردن گفتن مامور نمیاد کنتور رو ببینه همینجور ...

اداره برق هم رفتیم بابتش ولی هیچ‌ پاسخ منطقی ندادن

خب برای یه خانم مسن که هیچ استفادهی نداره از لوازم برقی و حتی لباسشویی هم کم مصرف میکنه و کلا دو نفر ...

بستگی به منطقه داره عزیزم

هر منطقه ای یه چیز گرونه

سمت فرحزاد خواهرم اینا

پول آب شون همیشه بالای یه تومن

سمت ما آب ۵۰ ۷۰

بستگی به منطقه داره عزیزمهر منطقه ای یه چیز گرونهسمت فرحزاد خواهرم ایناپول آب شون همیشه بالای یه توم ...

الان طبقه بالاییشون بیشتر از پنجاه شصت تومان نشده با اینکه هروز جاروبرقی و... استفاده میکنن بعضیا میگن دزدی میره بعد اینکه با این حقوق های کم نمی‌رسانند ماهی ۶۰۰ ۷۰۰ بده برق مابقی هم جدا

شاید کنتورشون قدیمیه یا عادت دارن برق و هواکش سرویس روشن بزارن   لامپ سرویسهارو سه وات بزنن از این حبابی جدیدا برای خونه هم ۷ یا ۹وات بزنن درست میشه بیشترین مصرف برای لامپ هاست مهتابی یا لامپ های قدیمی زیاد مصرف دارن