2777
2789
عنوان

تو رو خدا نجاتم بدین از شوهر یزیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اعصابم خورد شد .بابا تو دهه هشتادی هستی مثلا ، تحمل نکن این شرایطو 

مگه اسیر آورده 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
۲

شوهرمنم اوایل ازدواج خیلی گیرمیداد ولی الان که 9سال گذشته خیلی بهترشده هیچ گیری نمیده

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
ببین تو حتی نمیدونی نفقه چیه. برو یکم رفتاراتو ببین خودتو درست کن شوهرت بهت اعتماد کنه. والله خیلی ا ...

به نظر  منم این مردهایی که با زن این رفتارای پست رو دارن به قول معروف دندونای زناشونو شمردن( فهمیدن تو سری خور و بی زبونن) . ۲۳ سالت باشه و شوهرت بسپردت به ننش ....

نزاره هر وقت بخوای به پدر مادر سر بزنی؟

لازمه یه دور انسانیت رو به شوهرش یاد آوری کنه اسی. البته اگه اثر کنه

به نظر منم این مردهایی که با زن این رفتارای پست رو دارن به قول معروف دندونای زناشونو شمردن( فهمیدن ...

واقعا. چرا تو سری خورین؟یکم اعتماد به نفس داشته باشین . چهارچیز بازبون خوش بهش یاد بدین. واسه شوهر کردن نمیاین نظر بپرسین. تکون میخورین دنبال طلاقین. تو که میدونستی شکاکه چرا بیشتر تحقیق نکردی؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

عزیزم فقط خودت می تونی خودتو نجات بدی.

فقط باید راه مناسب با شوهرتو پیدا کنی.

ببین صبوری و خام کردن و چاخان کردن روش جوابه یا جدیت و تهدید یا کم محلی یا.....  .

هر وقت که به قول خودت مثل آدم و بی دعوا می بردت جایی خیلی معمولی که حس نکنه داری هندونه میزاری زیر بغلش ، بگو چقد خوبه که فهمیده ای و رفتار پخته ای داری .ممنونم

شاید باعث شد تشویق به ادامه بشه