2777
2789
عنوان

رفتیم خونه ببینیم برگامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 90 پست
کاری که باعث سلب آرامش بقیه بشه انجامش درست نیست.

ما نمیخوایم سلب ارامش کنیم 

اما منوشوهرم خیلی اهل گشت و گذاریم شبا دیر برمیگردیم خونه اگه بخواد همش گیر بده که نمیشه به مدیر چه ربطی داره کی چه ساعتی برمیگرده

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
پارکینگ چه مربوط به سلب ارامش .و اینکه مهمان بیاد حتما بگیم چه مربوطه با اون اقا.

ممکنه صدای ماشین ها ساکنین طبقه ی اوّل رو اذیت کنه.می تونین از خود هیئت مدیره ی ساختمان بپرسین که چرا این قوانین رو گذاشتن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسخره اس واقعا

مگه زندانه که تا ۱۱ شب بتونی بیای پارکینگ

یکی سفر رفته دیر برمیگرده یکی مهمونیه یکی سرکاره

همش استرس داشته باشه که وای الان در پارکینگ خونه ام راهم نمیدن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یا مثلا مهمون فقط تا ۱۲ باشه

خب الان که اکثرا مهمون زیاد نمیدن بیشتر ۱۲ هم نمیمونن

ولی اینکه قانون بزاری برای زندگی شخصی دیگران مسخره اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ممکنه صدای ماشین ها ساکنین طبقه ی اوّل رو اذیت کنه.می تونین از خود هیئت مدیره ی ساختمان بپرسین که چر ...

عزیزم رفتم از نت خوندم هیچ کدوم که این اقا گفت نبودن .و حتی مهمان سروصداش تا ۱۲ قانونیه و میتونی بیشتر بمونه ولی بی سروصدا .همین و تمام.دیگه بقیه سایتا اگه چرت و پرت گفتن به من مربوط نیست

مسخره اس واقعامگه زندانه که تا ۱۱ شب بتونی بیای پارکینگیکی سفر رفته دیر برمیگرده یکی مهمونیه یکی سرک ...

خیییلی 

مدیره یه پیرمرد بیکاره 

بعد ما دوتا جوون که تازه ازدواج کردیم 

طبیعیه بخوایم مهمون دعوت کنیم شبا تا دیروقت بیرون باشیم همیشه باید استرس داشته باشم 

ممکنه صدای ماشین ها ساکنین طبقه ی اوّل رو اذیت کنه.می تونین از خود هیئت مدیره ی ساختمان بپرسین که چر ...

اصلا پارکینگش بیرونه محوطه س فقط درش نرده ایه سروصدای ماشین کاری به داخل نداره صدا نمیره

همینو بگو هرکس یه سبک زندگی داره سروصدارو قبول دارم اما بقول شما شاید یه شب دیرتر بخوام برم خونه

بنظرم حق با شماست 

واقعا سخته 

و اینک هرکسی اگ رعایت کنه مثلا اگ دیروقت میاد میره سروصدا نکنه آروم رفت و آمد کنه یا مهمونهاشون تو راه پله سروصدا نکنن دیگ نیازی ب اینجور مقررات بیش از حد وجود نداره

خیییلی مدیره یه پیرمرد بیکاره بعد ما دوتا جوون که تازه ازدواج کردیم طبیعیه بخوایم مهمون دعوت کنیم شب ...

عزیزم ما زندگی میکنیم برا ارامش و خوشبختی نه اینکه یکی با قوانین مسخره اش بخدا زهرش کنه.کار خودتو بکن من که به شخصه رو نمیدم همچین مواقعی هر چند مدیر ماهم پیره ولی ماه ماه .تازه خودشم کلی مهمان داره من برعکس مهمان ندارم ولی از اینکه بوی زندگی میده ساختمان خوشحالم 

ناراحت نشین ولی واقعا حق دارن جنگ اول به از صلح اخر ، ما خودمون مدیر ساختمونیم می‌دونم واقعا بعضی مر ...

چی رو حق دارن.با تایید ایشون مهمون دعوت کنن؟به همه‌مون بگن قبل دوازده برو.گوه خورده.مرتیکه خل مغز