2777
2789
خیلی بده خیلی اصلا قبول نکن ها

قبول نکردم دیگه فعلا از خونه رفته دیشب زنگ زد گفت درو وا کن سردمه گفتم برو خونه خواهرت زندگی کن برو پیش اون منم درخواست طلاق میدم

مامانمم باهام قهره میگه طلاق بگیر اگر نگیری خونه ی من نیا

بلد نیستم فعلا که مامانش برنده این بازیه

ببین خواهر ۱۸ ساله شوهرم بلده شوهرمو من نمیتونم ببین الکی دستشو یه خط میندازه میگه اره به من حرف زدن تو روحیم تاثیر گذاشته من خودمو میکشم شوهرمم به من میپره که تو خواهرمو میکشی بذار بیاد با من زندگی کنه بعد بیشرف شماره رفیقاشو میده به شوهرم پیام بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول نکردم دیگه فعلا از خونه رفته دیشب زنگ زد گفت درو وا کن سردمه گفتم برو خونه خواهرت زندگی کن برو ...

وای دقیقا مامان منم میگه عروسیت نمیام طلاق بگیر بدم میاد از شوهرت و خانوادش

خب که چی مثلا ؟!«»
به طلاق فکر نکنبا هرکسی هم ازدواج می کردی یه مشکلی داشت.فقط یه راه داری اینکه پسرو بکشی سمت حودت

چجوری اخه آرزومه سمت من باشه طرف من باشه 

خب که چی مثلا ؟!«»
وای دقیقا مامان منم میگه عروسیت نمیام طلاق بگیر بدم میاد از شوهرت و خانوادش

ولی بخدا نمیفهمن چه فشاری بهم میارن فک کن من خودم حالم بده بعد به جای اینکه بهم ارامش بدن خانواده ی خودمم بدترن

شما حق طلاق داری؟

به طلاق فکر نکنبا هرکسی هم ازدواج می کردی یه مشکلی داشت.فقط یه راه داری اینکه پسرو بکشی سمت حودت

این یه مشکل نداره که فضوله دهن لقه دهن بینه بد اخلاقه لجبازه

خب که چی مثلا ؟!«»
ولی بخدا نمیفهمن چه فشاری بهم میارن فک کن من خودم حالم بده بعد به جای اینکه بهم ارامش بدن خانواده ی ...

دقیقا خانوادت مثل منن منم خیلی تو فشارم😭نه ندارم متاسفانه

خب که چی مثلا ؟!«»
تو داری؟

اره ولی نمیدونم چیکنم گفتم فردا برم همینجوری درخواست طلاق بدم شاید ترسید وگرن که دیگه فایده نداره این زندگی خستم ببین خودمون نون نداریم ولی شوهرم برا خواهرش میخره

چجوری اخه آرزومه سمت من باشه طرف من باشه

هیچ وقت به خاطر هیچ کس دعواش نکن نه تو مسئول رفتار خانوادتی نه اون مسئول رفتار خانوادشه. کنارش باش نه روبروش.

بهش بفهمون دوتایتون خانواده تشکیل دادین و شما باید دوتایی حفظش کنید و اینکه شما مسئول رفتار همدیگه این و بس. به خاطر خانوادش باهاش دعوا نکن یا با خانوادت چیزی شد اونو دشمن نکن.

تا چیزی از خانوادت گفت بگو من مسئول نیستم من مسئول خودم و تو هستم الان خانواده جدام. یا خانوادش چیزی شد طوری بگو که اون پاسخگوی رفتار اونا نباشه

اره ولی نمیدونم چیکنم گفتم فردا برم همینجوری درخواست طلاق بدم شاید ترسید وگرن که دیگه فایده نداره ای ...

خیلی سخته حق طلاق داری میتونی در خواست طلاق بدی راحت مهریه بگیری ولی اگه من در خواست طلاق بدم مهریه نمیگیره

خب که چی مثلا ؟!«»
خیلی سخته حق طلاق داری میتونی در خواست طلاق بدی راحت مهریه بگیری ولی اگه من در خواست طلاق بدم مهریه ...

نمیدونم باید چیکنم اگر از طریق حق طلاق اقدام کنم که فکر کنم اصلا نمیفهمه نمیدونم چیکنم پول وکیلم ندارم فقط خستم 

نمیدونم باید چیکنم اگر از طریق حق طلاق اقدام کنم که فکر کنم اصلا نمیفهمه نمیدونم چیکنم پول وکیلم ندا ...

بمیرم برات منم مثل توام چن سالته

خب که چی مثلا ؟!«»