2777
2789
پس چیکار کنمی لاینی بگو ک مشتریش زیاد باشه از مد هم نیفته

رنگ مو 

از بچگیمون همیشه خانما موهاشونو رنگ کردن هنوزم انجام میدن درآینده هم رنگ میکنن

فقط چندوقت یبار آپدیت میشه و رنگای جدید مد میشه ولی ذات کار همونه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
رنگ مو از بچگیمون همیشه خانما موهاشونو رنگ کردن هنوزم انجام میدن درآینده هم رنگ میکننفقط چندوقت یبار ...

اتفاقا مشتریش خیلی کم شده این روزا هرکیو‌میبینم موهاش مشکیه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شینیون میکاپ بافت مو همه اینا بردش بیشتر از ناخنه

خودم شینیون کار و بافتکارم مشتریش کمه خاستم ی لاینی بگیرم درکنارش ک مشتریش مختص جشن ها نباشه فقط

مثلا ناخن یا میکروبلیدینگ

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

نه تازه هی مدلای جدید میاد

پاره شدم انقد لاک و لوازم خریدم

هر روز یه چیزی مد میشه مشتری میخواد😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

نه تازه هی مدلای جدید میادپاره شدم انقد لاک و لوازم خریدمهر روز یه چیزی مد میشه مشتری میخواد😂

شما ناخنکاری؟

از درآمدش راضی هستی؟

مشتریش زیاده؟

ولی درسته حداقل۳/۴سال زمان میبره که به اون جایی ک تصورش داری و اون درآمده برسی یعنی۴/۵سال تازه شروع ...

اگه جدی بری سراغش و پیگیر باشی زودتر میشه رسید

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شما ناخنکاری؟از درآمدش راضی هستی؟مشتریش زیاده؟

آره گلم

درآمدش که ثابت نیست ولی در کل راضیم

مژه و ناخن مشتری ثابت زیاد داره

چون چیزیه که ترمیم ماهانه داره

ناخن از مد نمی‌افتهمشتری پیدا کنی کارت خوب باشه هر ماه میادمثل بقیه کارا نیست سالی یکی دوبار باشه

بعضیا میگن از مد میفته میترسم انقدر هزینه کنم هیچی ب هیچی 

آره گلمدرآمدش که ثابت نیست ولی در کل راضیممژه و ناخن مشتری ثابت زیاد دارهچون چیزیه که ترمیم ماهانه د ...

خیلیا میگن از مدمیفته

میترسم انقدر میخوام هزینه کنم هیچی ب هیچی 

خیلیا میگن از مدمیفتهمیترسم انقدر میخوام هزینه کنم هیچی ب هیچی

تو این همه سال تاحالا لاینی رو ندیدم از مد بیفته!

اگه تغییری ایجاد بشه و مد جدید بیاد

همون لاین خودشو آپدیت میکنه

مثلا هاشور ابرو دیگه مد نیست

کسی که تو کار هاشور بود الان فیبروز انجام میده

یا ناخن خیلی شلوغ مد نیست من ساده و فرنچ میزنم

تو این همه سال تاحالا لاینی رو ندیدم از مد بیفته!اگه تغییری ایجاد بشه و مد جدید بیادهمون لاین خودشو ...

بعنوان کسی که تازه میخواد شروع کنه چه توصیه ای بهم میکنی