دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
ولی درسته حداقل۳/۴سال زمان میبره که به اون جایی ک تصورش داری و اون درآمده برسی یعنی۴/۵سال تازه شروع ...
اگه جدی بری سراغش و پیگیر باشی زودتر میشه رسید
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
خیلیا میگن از مدمیفتهمیترسم انقدر میخوام هزینه کنم هیچی ب هیچی
تو این همه سال تاحالا لاینی رو ندیدم از مد بیفته!
اگه تغییری ایجاد بشه و مد جدید بیاد
همون لاین خودشو آپدیت میکنه
مثلا هاشور ابرو دیگه مد نیست
کسی که تو کار هاشور بود الان فیبروز انجام میده
یا ناخن خیلی شلوغ مد نیست من ساده و فرنچ میزنم