2777
2789
عنوان

اگه یکی به زور بهتون تجاوز کنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 62 پست

برادرشوهرم وقتی شوهرم خونه نبود اومد خونم حرفای خوبی نمیزد انگار تو حالت نرمال نبود بی هوا بغلم کرد منم هلش دادم از خونم انداختمش بیرون ب خانواده شوهرم گفتم فکر میکنین چیشد؟ اونا گفتن پسرمون همچین ادمی نیست من دارم راجبش دروغ میگم بهم تهمت هرزگی زدن الان سه ساله قطع ارتباطیم

اما شوهرم چون میشناخت برادرش رو میدونست دروغ نمیگم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیه واقعا خجالت نکشید ازت ،ولی اینجوری نذار به حال خودش یکاری بکن

شوهر خواهرم😔😔بگم زندگی خواهرم نابود میشه نگمم خودم😐تهدیدش کردم گفتم دفعه بعدی اگه وجود داشته باشه شاهرگتو میزنم ولی بدجور عذاب وجدان گرفتم 

لااقل بعدا شوهرش نمیگه خودت خواستی وگرنه پنهون نمیکردی

دیوار حاشا بلنده الانم بگه فک میکنی میگن حق داری و نازش میکنن نه میگن لابد عشوه اومدی حرکتی زدی لباس یا ارایش نامناسبی داشتی 

شوهر خواهرم😔😔بگم زندگی خواهرم نابود میشه نگمم خودم😐تهدیدش کردم گفتم دفعه بعدی اگه وجود داشته باشه ...

خاک بر سرش الهی خیررررر نبینه کصافتو چقد زیاد شدن همچین مردایی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

دیگ هیچ وقت جایی اون هست نرو اگ مجبور شدی بری اصلا نگاش نکن سلام نده سعی کن هیچ وقت تو محیطی تنها نباشی وقتی اونم هست ممکنه همه رو سرگرم کنه بیاد گیرت بندازه

چرا باهم تنها شدید اصلا؟! یعنی خودتم لغزیدی خدای نکرده؟

نه بخدا این لجن هرروز به زنش خیانت میکنه با زن عموی خودش گرفتنش😐خواهرم دلپیچه گرفته بود هی میرفت دسشویی شوهرمم سر کاره 

نه بخدا این لجن هرروز به زنش خیانت میکنه با زن عموی خودش گرفتنش😐خواهرم دلپیچه گرفته بود هی میرفت دس ...

خب چرا خونه ی اونایی نرو خونشون ،انقدر جواب خیانتاشو ندادین هار شده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اون اومده بود خونمون😐اومده بود ناهار بخوره بره لجن کثافت

دیگه بدتر تو خونتون اینطوری کرده خدا کمکت کنه خیلی سخته ،واقعا نمیدونم چی بگم از یه طرف دلم به حال شوهرت میسوزه که نمیدونه از یه طرف برا خودت ناراحتم ،از یه طرفم میگم بگی قیامت میشه 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍