سلام خانوما من یه حساب تو یه بانک خصوصی داشتم که موقع خرید خونه باز کردم شوهرم شماره موبایل خودش رو داد که میخواد قسط های وام رو پراخت کنه برای خودش پیامک بره الان داریم جدا میشیم من کارته دستمه ازش گرفتم اما میدونستم به اطلاعات اینترنتیش دسترسی داره انقضاش تموم شده بود امروز رفتم کارت جدید با همون شماره کارت قبلی گرفتم به مرده گفتم شماره کارت عوض بشه دسترسی شوهرم قطع میشه ؟گفت اره قبلا رفته بودم بانک شماره موبایل حسابو تغییر دادم به شماره خودم ولی امروز هم دوباره گفتم تغییر بدین که محکم کاری بشه و اتفاقا و اونا هم اصلا نگفتن قبلا تغییر دادی شماره همسرمو خوندو تغییر داد به شماره خودم
یهو صدام کردن کفتن خانوم همسرتون تماس گرفت بانک گفت چرا از حساب کم شده (البته کلا بیست هزار تومن هم تو حساب نبود)ما گفتیم بابت صدور کارت اطلاعات دیگه خواستن بپرسن ما گفتیم اجازه نداریم اطلاعات بدیم به شما گفتم باشه ممنون اره ما داریم جدا میشیم خواستم شماره خودم باشه رو کارت
الان اومدم خونه میگم اخه شوهره من از کجا فهمید با کدوم بانک تماس بگیره و من دقیقا کدوم شعبه این کارو انجام دادم !درسته محل زندگیمون فقط یه شعبه داره اما خوب شعبه ای مه اولین بار حساب باز کردم یه جا دیگه بود شما باشین شک نمیکنید؟کسی اطلاع داره شوهره من چجوری فهمیدیه من کدوم شعبه تو این شهر به این بزرگی من این کارو انجام دادم که زنگ برنه؟از اون طرف کارتو بدونه تغییره شماره رو کارت تغییر دادم به نظرتون درسترسی شوهرم مسدود شده؟بانکیه گفت cv2عوض میشه کافیه