2777
2789

سلام خانوما من یه حساب تو یه بانک خصوصی داشتم که موقع خرید خونه باز کردم شوهرم شماره موبایل خودش رو داد که میخواد قسط های وام رو پراخت کنه برای خودش پیامک بره الان داریم جدا میشیم من کارته دستمه ازش گرفتم اما میدونستم به اطلاعات اینترنتیش دسترسی داره انقضاش تموم شده بود امروز رفتم کارت جدید با همون شماره کارت قبلی گرفتم به مرده گفتم شماره کارت عوض بشه دسترسی شوهرم قطع میشه ؟گفت اره قبلا رفته بودم بانک شماره موبایل حسابو تغییر دادم به شماره خودم ولی امروز هم دوباره گفتم تغییر بدین که محکم کاری بشه و اتفاقا و اونا هم اصلا نگفتن قبلا تغییر دادی شماره همسرمو خوندو تغییر داد به شماره خودم 

یهو صدام کردن کفتن خانوم همسرتون تماس گرفت بانک گفت چرا از حساب کم شده (البته کلا بیست هزار تومن هم تو حساب نبود)ما گفتیم بابت صدور کارت اطلاعات دیگه خواستن بپرسن ما گفتیم اجازه نداریم اطلاعات بدیم به شما گفتم باشه ممنون اره ما داریم جدا میشیم خواستم شماره خودم باشه رو کارت 

الان اومدم خونه میگم اخه شوهره من از کجا فهمید با کدوم بانک تماس بگیره و من دقیقا کدوم شعبه این کارو انجام دادم !درسته محل زندگیمون فقط یه شعبه داره اما خوب شعبه ای مه اولین بار حساب باز کردم یه جا دیگه بود شما باشین شک نمیکنید؟کسی اطلاع داره شوهره من چجوری فهمیدیه من کدوم شعبه تو این شهر به این بزرگی من این کارو انجام دادم که زنگ برنه؟از اون طرف کارتو بدونه تغییره شماره رو کارت تغییر دادم به نظرتون درسترسی شوهرم مسدود شده؟بانکیه گفت cv2عوض میشه کافیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از اون شعبه جدید کارت گرفتی دیگه خب به همونجا هم زنگ خورده و بنظرم کار خوبی کردی شماره کارتتو عوض ...

نکردم دیگه میگم که شماره کارتو تغییر ندادم راستش چون سود سهام عدالت میاد بهش گفتم تغییر ندم فقط گفتم اطلاعات تغییر بدین شوهرم دسترسی نداشته باشه ولی با همین شماره کارت  اخه شوهره من شماره شعبه جدیدو از کجا اورده 

چرا رفتی اونو تمدید کردییه جدید میزدی به اسم و مشخصات خودت

اونم به اسم و مشخصات خودمه 

سوده سهام عدالتم میاد به اون گفتم شاید تغییر بدم جدید بزنم دیگه نتونم دریافت کنم و بره به همون قبلی 

یعنی کارت جدید صادر میشه بازم اون درسترسی داره؟