2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من همسرش گوشیش رو چک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 167 پست

شکاکه؟مگه چیزی ازت دیده ک اینجوریه من شوهرم گاهی گوشیمو دستش میگیره مثلا روبیکایا جایی رو نگاه کنه ناراحت میشم با اینکه اکثرا گوشیش دست منه 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تو تنظیمات و حریم خصوصی حذفش کن دیگه نمیتونه بخونه.چون با شماره شما نصب کرده برا همون یا حذف کن د ...

بعد بهش میتوپه چیکار کردی پیامات برام نمیاد و لابد با کسی سرو سر داری و فلان

کلا نداشته باشه راحت تره

مام ازین مردا تو فامیلامون دا یم

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

به نظرم گهگاهی همسران گوشی همدیگه به صورت گذرا چک کنند ایراد نداره نه محتوای چت با اقوام و دوستان

و اینکه رمز گوشی همدیگه بدونند

ی گپ بودیم که خانم متاهلی با پسرمجردی رل بود می‌گفت همسرم اصلا گوشیمو چک نمی‌کنه ایناس که بده

اما همسر شما بیشتر شکاکه و حریم شخصی شمارو رعایت نمی‌کنه 

همسرم منم گوشیمو چک می‌کنه البته نمیشه گفت چک گاهی به گوشی منم نگاه می‌کنه گوشی اونم هروقت بخوام دست ...

خب این فرق داره..

میتونی پاک کنی خیلی چیزارو....

من حق ندارم به گوشی هاش دست بزنم...

شوهر من می‌ره اینستا فیلم میبینه با گوشی من یه بعضی وقتا می‌ره گوگل

شوهرمنم ب قصد چک کردن و اینا گوشیمو برنمیداره گاهی بخاطر پیامای بانکی ک ب من میاد و اینجور چیزا کلا شکاک نیست منم گوشیشو برمیدارم چیز شخصی بجز گالری من نداریم ولی کارهمسر اسی واقعا زشته و بی اعتمادیه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
اصلا هدفش اینه ک ببینه کی بهم چی میگه...من حتی حس میکنم پرینت تماس هامم میگیره.....

ببخشید میپرسم تابحال مورد مشکوکی دیده ازتون؟؟ 

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜