2777
2789
مشکی ، سفید قرمز ، سبز بله دوست داره نه ولی حواست به زندگیت باشه.

بله سبزه 

میشه بگی یعنی چی ب صلاحم نیست بارداری؟

اخلاق شوهرم عوض شده کلا سرد شده هرکار میکنم بهتر نمیشه 

طلام گم شده یا دزدیدن پیدا میشه؟

انشاالله ولی چقدر دیر☹️

عزیزم واقعا خودم به عنوان ی مادر میگم دیر بودنش اصلا مهم نیست .

مهم بچس که سالم باشه .

منم خودم اقدامم طول کشید ولی وقتی دخترم به دنیا اومد با خودم گفتم چرا انقدر تو تایمی که اقدام بودم خودمو اذیت میکردم که دیر شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز میشه خواهش کنم جواب منم بدی؟ به نظر شما پزشک موفق و ماهری میشم؟کرمان میرم؟اونجا خوبه رام؟به نظر ...

بنظرم بله موفق میشی 

ولی فک میکنم حس طرف مقابلت  اون قدری با تو اوکی نیست یعنی شاید باهات باشه ها ولی حسش و قصدش با تو جدی نیست 

بله سبزه میشه بگی یعنی چی ب صلاحم نیست بارداری؟اخلاق شوهرم عوض شده کلا سرد شده هرکار میکنم بهتر نمیش ...

ب صلاحتون نیست الان خودتون گفتین دیگه 😁

رابطه پدر مادر 

طلات گم شده

عزیزم واقعا خودم به عنوان ی مادر میگم دیر بودنش اصلا مهم نیست .مهم بچس که سالم باشه .منم خودم اقدامم ...

اخه سن منو همسرم کم نیست بعد اصلا دلم نمیخواد دیگران بفهمن مشکلی داریم ک باردار نمیشیم

اره عزیزم بعد با اونی ک دوسش دارمه بیشتر از یکی دو‌ساله یعنی ؟؟مرسی برات دعا کردم ❤️

ی حسی بهم میگه اره با اونی که میخوای .

ولی اون فرد فعلا نمیاد سمتت تو باید دست به کار شی.