تاپیک شوهرم میگه خرجت بالاست .خدا به زندگیشون برکت بده اما من واقعا حس سر شکستگی کردم .چقدر تفاوت زندگیا زیاده .من ماه قبلی رفتم برای اصلاح صورت ارایشگر صد و خرده ای گرفت عذاب وجدان گرفتم .نه اینکه فقیر باشیم یا خسیس اما انقدر گرونیه قشر متوسط رو به پایین خیلی فشار روشون هست .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا ملت شانس داره حالا اگ من ازدواج کنم برم سرکار طرف کلا سرکارنمیره میگ تو خرج کن یه سری مردها جنبه ندارن باید هی تو قرض باشن وگرنه کم توقع باشیی هوابرشون میداره
دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم.
تورم که بیشتر بشه پول، پولدار ها بیشتر میشه پول کسایی که پول نداشتن کمتر میشه باعث فاصله بیشتر میشه
تورم , پول پولدار رو بیشتر میکنه ؟
فرقش با پول فقیر چیه؟!
مگه خونه و ماشین و ویلا و باغ و ... نون و آب میشه؟ تورم رو حقوق همه اثر میذاره و بی ارزش میکنه. تفاوت اینه حقوق پولدار بالا هست و میتونه بازم تو رفاه زندگی کنه ولی حقوق فقیر پایین
برای اینکه هر خانومی این خرج رو برای خودش بکنه اول اینکه باید موقع ازدواج چشمش روباز کنه با چه کسی ...
نامزد هستم عزیزم 😊 و منم گفتم در جواب یکی از دوستان وقتی یک زن میره سرکار از شش صبح تا هشت شب به نظرم سه چهار تومن پول خیلی کمی هست برای هزینه برای خود ادم