2777
2789
چقد نامردین خیلی راحت دل میشکونیدیعنی چی زشتی زشتی یه لحظه فکر کنید یکی به خودتون اینجوری بگه حالا ه ...

خودش میگه صادقانه نظر بدین ..

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
اول اینکه درست صحبت کن دوم اینکه کاربر مرد هستین عضو شدین باهاش کنار اومدیم حالا تو تاپیک دخترا میای ...

کسی که اینجا میزاره میدونه مرد هم هست من موردی نمیبینم مرد ببینه

چون باید کسی که عکس میزاره این هارو در نظر بگیره!

مگه دانشگاه فرهنگیانه

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا حالا مردا عکس میدن ما نظر نمیدیم؟؟یکم ذهنتون رو باز کنید درضمن صاحب عکس میدونه اینجا اقا ...

عزیزم قوانین سایته مشخصه قبل عضویت قوانیم رو مطالعه نمیکنید 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

این،دیگ قانون سایتهههههههههههه ک مردا نمیتونن تو تاپیک عکس بیان

خب قانوووون سایت باشه ما چرا چایی شیرین بازی دراریم تو تاپیکی که مال ما نیست و عکسی که مال بکی دیگس؟

بنده خدام میگه دخترم

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
اخه منم باور کردمبرو تا دقایق دیگر تعلیقی چقدرم دو قورت نیمت باقیه برو

😐🙄خداییش دخترم فقط یکم پسرونه میزنم واسه همین جنسیتو زدم مرد توی کاربریم چرا قضاوت اخههه چرا چرااا

Am ok..

خب قانوووون سایت باشه ما چرا چایی شیرین بازی دراریم تو تاپیکی که مال ما نیست و عکسی که مال بکی دیگس؟ ...

خخخ شماهم باور کردی جنسیتش مرده 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چقدر بدم میاد از همچین شخصیتایی اوکی نریپ

شما ریپلای کردی سختته ریپ نزن