2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من طلسم و دعا گرفتن.واسه ی همین اینجوری شده.مثلا چندروز پیش یکی در مورد ازدواج باهام صحبت کرد.ی ...

حتما اونایی که گفتم رو انجام بده 

بقره رو ۴۰   ز تک خونه پخش کن با صدای بلند

اون زیباییشو نشون شوهرم داد چون جن عاشق بودهازطریق دعا وارد زندگیمون دیکی برامون دعا گرفته بود که از ...

نمیدونم برا شما چ جوری بوده ولی خاهرم خیلیی خوشکله و ی مدت انکار ی چیزی غیر خودش میومد و از زبون اون حرف میزن ی بار منو خاهرم تو هال بودیم ی دفه برگشت گفت من فلانی رو به کسی نمیدم فلانی زن من  من مردم از ترس پریدم تو بالکن خدایی ولی ب مرور با خوندن بقره اینا ۹۹ درصد همه چی حل شده و ازدواجم کرد یادمه بنامزدش میگفت من کاری میکنم جدا شین این زن زن منه ب کسی نمیدمش

اوه الان چطوره خاهرت

ازدواج کرده و خوبه ولی گاهی باز بهم میریزه و از شوهرش متنفر میشه بی دلیل شوهرشم خدایی ادم خوبیه ینی چیزایی ک اون تحمل کرده هیچ مردی تحمل نمیکرد...همون دوران نامزدی بهش گفت بهت قول میدم ازت بگیرمش این مال منه...