2777
2789
عنوان

پ ر وکسی تلگرام کسی داره

36 بازدید | 8 پست

پ ر وکسی تلگرام که کار کنه کسی داره بفرسته؟؟ ممنون میشم 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

خیلی دارم اینو فعلا داشته باش

https://t.me/proxy?server=82.153.35.201&port=20&secret=7gAA8A8Pd1VV____9QBuLmktLS13d3cuYXBhcmF0LmNvbS0%3D

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عضو کانال هایی که پورکسی دارن نمیشی؟

چون اثن تلگرامن هیچ بالا نمیاد تو کانال حتی عضو بشم 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
خیلی دارم اینو فعلا داشته باشhttps://t.me/proxy?server=82.153.35.201&port=20&secret=7gAA8A8P ...

دمت گرم 

چجوری استفاده کنیم موقعی ک پرو.کسی رو از اینجا میفرستنیاد ندارم

کپی کن تلگرام بفرست بزن روش

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

کپی کن تلگرام بفرست بزن روش

دیگ نداری این یکی کار نکرد🥲

دیگ نداری این یکی کار نکرد🥲

https://t.me/proxy?server=23.88.50.100&port=9090&secret=FgMBAgABAAH8AwOG4kw63QtY2RueWVrdGFuZXQuY29tZmFyYWthdi5jb212YW4ubmFqdmEuY29tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA