دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
افرین پسرم میدونستم چشم سومت به واسطه ی گل های بهشتی گشوده شده خدا تورا مورد عنایت قراردهد باشد که ا ...
شما مسخره کن.من سرباز کلانتری بودم .۱۰ سال پیش.میدیدم که عملا همشون فقط دارن میپیچونن و امنیت و جون مردمو یه شخص دیگه ای انگاری حفظ میکرد.ساعت ۲ شب میشد همشون خواب بودن
هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟
بی شک در انجاها عطر مهدی عج الله علیه درحال وزیدن ست
انقدررررها مثل تو اومدن مسخره کردن
و به خاطره ها پیوستن😉تو هم یکی رو قبلیا
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤 غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
ارتودوکس☦❤⛪ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽
بعضیام به خاطر این که بازیچه قرار گرفتن میخوان از دنیا و آدما انتقام ظلمی که بهشون شده رو بگیرن...😔
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤 غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
دخترم تهمت نزن، من بنده ی پاک الله هستم و از یاران شما
هر هر چقدر تو با نمکی خوشمزه 👏👏
تویی که هنوز نمیدونی کجا دهنتو باز کنی و مزه بپرونی دیگه منو ریپلای نکن...