2777
2789

تو عقدیم. خودش دسته چک داره و کارش ی جوراییه که چکای حدود یک میلیارد میکشه. حالا گفتم میخام برات دسته چک بگیرم. منم با تندی بش گفتم نمیخوام، گفت من میخام، منم گفتم من نمیخوام بگیرم. گفت چرا؟ گفتم خوشم نمیاد. گفت خب باشه. ناراحت شد و چیزی نگفت. منم خودمو چس کردم محلش ندادم زیاد‌. تو دوران عقد هم در مورد کسب و کارش خیلی ازم پنهون کاری داره. ی جوایی کلا خوشش نمیاد بروز بده یا حرف پیش بزنه در مورد اهدافش. بعد تو این دوران تا حالا هدیه ارزشمندی هم برام نگرفته که با خودم بگم اشکال نداره چک بدم بش، برا زندگیم دادم. ی جوایی دستاورد هاش مال خودش و خانوادشن انگار. میترسم چک بگیرم میلیاردی چک بده و لاکارم کنه. خودش خواهر برادر داره، اونا میتونن چک بگیرن براش. ولی به من گفته. 

حالا اگر باز حرفش را پیش کشید چجوری بگم نه که داستان نشه

دوران عقد هرگز زیر بار نرو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری 

والا این دوره به شوهر هم نمیشه اعتماد کرد 

بگو چک نمی‌خوام 

اینجوری استرس میگیرم 

خب خودش چک داره چه کاریه 

نهایت دوتا بانک برای خودش دسته چک بگیره 

به تو چیکار داره 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

نکن مخصوصا که هنوز خوب نمیشناسیش . مور. داشتیم ده سال با هم زندگی کردن بعد شوهره کلی چک کشیده.  وام گرفته به نام خانم . این وسط هرز میپره و خیانت هم میکنه . خانم ر. با اون چک اا.  اقساط وام میذاره لای منگنه

اگه توی عقد سر تا پاتم طلا می‌گرفت

بازم اگر ازت چک خواست بگو نه نه نه

اصلا زیر بار نریا

بگو من اصلا خوشم نمیاد میترسم

هر چی هم دلیل و برهان آورد یک کلام

نع

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

خوب کاری میکنی والا من به بابامم اعتماد ندارم. دسته چک با اینکه راحت میتونم بگیرم نگرفتم که کسی ازم درخواست چک نکنه. یک بارم بهم کفتن دسته چک بگیر گفتم میتونم ولی نمیگیرم.

بگو نه دوست ندارم تو کارت دخالت داشته باشم

همکاریم بد بختی... منو شریک بدبختیاش و نداری و بدهیاش میدونه. وقتی بش میگم ی شاخه گل اخه هیچ فشار مالی نداره، کلا صد تومن نیست. برام نمیگیره. از اول اشنایی تا الان ی بار ی چیز کوچیک نخریده بگه زن این براتو. ولی وقتی ی دستاوردی داره ی چیزی میخره اصلا بروز نمیده