2777
2789

سلام میخام مبل برای جهیزیه بخرم هفته پیش رفتیم چهاردانگه چند جا مبل دیدیم بد نبود قیمتاشونم خوب بود بعد رفتیم مرتضی گرد قیمتا پایین تر بود ولی به نظرم کیفیتشون هم‌پایین تره بعد رفتیم یافت آباد توی گاراژهایی که مبل میفروشن یه مدل مبل فرانسوی دیدم حدود ۶۰ میلیون بود با سرویس خواب میشد ۱۰۰ میلیون حالا موندم چیکار کنم یافت آباد که میگن مبل خوب تحویل نمیدن ولی دخترخالم ۱۵ سال پیش از اونجا مبل خریده خیلی راضیه میترسم پول بدیم بعد یکی دو سال خراب بشه اون‌مبلی هم که توی نمایشگاشون میزارن کیفیت خوب هست و اونی که توی کارگاه تحویل میدن کیفیت پایین تر به نظرتون از کجا مبل بخرم کیفیتش خوب باشه نهایت هزینه هم بخام بکنم با سرویس خواب همون ۱۰۰ میلیونه نظرتون چیه خانوما ؟

چرا مبل بعد یکی دوسال باید خراب بشه 

هرکی مبلش بعد یکی دوسال خراب شده  یا مبل مفت بهش دادن یا خودش شلخته بوده 

هیچ وقت مبل گرون نخریدم همیشه هم تا ۵ سال مبل سالم و نو مونده 

چرا فکر می‌کنید یافت آباد مبل بدرد نخور میده  اونجا از بازار های خوبه تهرانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مبل بعد یکی دوسال باید خراب بشه هرکی مبلش بعد یکی دوسال خراب شده یا مبل مفت بهش دادن یا خودش شل ...

خود فروشنده هاشم میکن یافت اباد بهت میندازن باید هواستو جمع کنی

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خود فروشنده هاشم میکن یافت اباد بهت میندازن باید هواستو جمع کنی

فروشنده کجا  خود یافت آباد؟

از شهرک ولیعصر مبل بخرید  تا تجربه انداختن رو داشته باشید 

هر وقت از یافت آباد خرید داشتیم خیلی راضی بودیم هم خودم هم اقوام   البته  نمایشگاه ها  نه گاراژ ها

فروشنده کجا خود یافت آباد؟از شهرک ولیعصر مبل بخرید تا تجربه انداختن رو داشته باشید هر وقت از یافت ...

بله چندسال پیش خاستیم بخریم چندنفر گفتن خیلی دقت کنین توخرید اینجاها میندازن

من همسرمم توکار مبله اونم میگه 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

با توقعی که از مبل داری ک سالها برات کار کنه باید بری سراغ برند ها ولی فک نمیکنم با ۱۰۰تومن کارت راه بیفته.ولی بنظرم از همون یافت آباد یا دلاواران بخر کیفیتشون واقعااا خوبه