2777
2789
عنوان

شماباشین چیکارمیکنین

151 بازدید | 23 پست

من وقتی خونواده خودم باخونواده شوهرموباهم دعوت میکنم مهمونی زهرمارم میشه هرکدام یه جورشورشودراوردن واسه شام دعوت میکنم خونواده شوهرم ساعت ۵پامیشن میان نمیزارن به کارهام برسم خونواده خودم هم ساعت ۱۰میان بااینکه میدونن زودشام میخوریم هزاربارزنگ میزنم غذاگرم میکنم خسته میشم 

شب یلداتولددخترمه اولین باره توخونه خودم مهمونی مفصل میگیرم همه فامیل هستن نمیدونم بااین اخلاق های اینهاچیکارکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خانواده خودت و همسرت بگو ساعت 7حتما اینجا باشین .. کیکو میبریم و برنامه داریم .. باز زود بیان بهتره تا 10شب بیان به خانوادتم بگو اگه 10شب میان کلا نیان ادم اعصابش خورد میشه

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

من باشم عیچکدومو دعوت نمیکنم ، خودم یه جشن خونوادگی میگیرم دقیقا همین کاری که الان هم تولد دخترام میکنم میریم بهترین رستوران غذامونو میخوربم کیک میگیریم همونجا جشن میکیریم خودمون برمیگردیم 

میتونی به خانواده شوهرت از قبلش نگی که زود پاشن بیان مثلا همون ساعت ۵ اینا زنگ بزنید یا ۴

اینجوری که کسی نمیاد ، نمیشه که ادمو‌همون روز دو ساعت مونده به شام دعوت کنن زشته 

شما که داری خرج میکنی کارت هم بده به قوم شوهر و بنویس ساعت ۷ منتظر قدوم نحس شما هستیمبهترین کار همین ...

باورمیکنی بازهم کارخودشونومیکنن زن داداشم هم عادتشه همیشه بعدشام پامیشه میره میگه بایدبرم خونه مامانم نرم ناراحت میشه نه اینکه سالی یه بارمیبینه مامان جونشو 

کاری کرده شوهرم میگه اونهاروهم دعوت کنیم بهونه نداشته باشه واسه خراب کردن جشن