2777
2789
عنوان

اگرزندگیتون در این حد بود خوشحال بودین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 193 پست
بله من توجه کردم مدام توی همه تاپیکا با کاربرای دیگه درحال گیس کشی ان و از کاه کوه ساختن

خب شما تو همین تاپیک هم دقت کنی میبینی که شروع کننده بحث یکی دیگه بوده 

مثل بقیه تاپیکا 

انگار از این کاربر کینه دارن یا حسادت میکنن 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامنتم خیللی واضح بود عزیزم ولی اگه منفعتتون تو متوجه نشدنه پس من مجبورم با توجه ب شخصیت خودتون صحبت ...

شما واقعا خوددرگیری دارید  لطفا منو ریپلای نکن عزیزم نمیخوام با ادامه دادن ارزش خودم و پایین بیارم   

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

منظورتون منم ؟؟ کمبود و فشار ؟؟ 😆😆عزیزم شما هم میخوای طرفداری کنی اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن کل ...

کاش آدم رو با معرفی کتاب بشناسن نه عقده و حسادت عزیزم

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
شما واقعا خوددرگیری دارید لطفا منو ریپلای نکن عزیزم نمیخوام با ادامه دادن ارزش خودم و پایین بیارم

اونی ک ریپ کرد من نبودم

شما بودی و جواب گرفتین حالا دست دوستتونو بگیرین یا ... و بسلامت😇

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خداروشکر سطح زندگیم از معمولی بالاتره ولی نیازی نمیبینم بقیه رو تحقیر کنم

ولی الان داری این کار رو می‌کنی هر چند با این کار فقط خودت تحقیرتر شدی 

یه ذره خود دار باش جانم

شما واقعا خوددرگیری دارید لطفا منو ریپلای نکن عزیزم نمیخوام با ادامه دادن ارزش خودم و پایین بیارم

خود درگیری و خود شیفتگی دارن ایشون باهاشون ادامه ندید و از کتابهایی که معرفی کردن فقط بازی با کلمات رو یادگرفتن 😄😄

کاش آدم رو با معرفی کتاب بشناسن نه عقده و حسادت عزیزم

عزیزدلم لطف دارین ب من

این ۲ نفر سطح هوش خودشونو ب نمایش گذاشتن

اون یکی فشارشو از اینکه چرا من نگفتم ارزوومه این زندگی...

و دومی بدون اینکه ببینه پریده اومده منو ریپ کرده بیخیال

اینجور آدما بقول مطلبی ک گرانبها تو سایتش توضیح داده بود ترول های مجازی هستن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
عزیزدلم لطف دارین ب مناین ۲ نفر سطح هوش خودشونو ب نمایش گذاشتناون یکی فشارشو از اینکه چرا من نگفتم ا ...

اصولا بهره هوشی پایینی هم دارن 

طرف نمیاد یقه اونی که شروع کننده بحث بوده رو بگیره اومده گیر داده به شما که چرا تو همه تاپیکا در حال بحثی 

خوبه اینا قاضی نشدن و الا جای مجرم و شاکی عوض میشد

اصولا بهره هوشی پایینی هم دارن طرف نمیاد یقه اونی که شروع کننده بحث بوده رو بگیره اومده گیر داده به ...

بخاطر همین هوش پایینشون مدام در حال گیر دادن ب بقیه هستن نباید تعذیشون کرد اصلا

بخاطر همین هوش پایینشون مدام در حال گیر دادن ب بقیه هستن نباید تعذیشون کرد اصلا

خدا هوش زیاد و آرامش قلبی نصیبشون کنه

عزیزدلم لطف دارین ب مناین ۲ نفر سطح هوش خودشونو ب نمایش گذاشتناون یکی فشارشو از اینکه چرا من نگفتم ا ...

سطح هوشی من پایینه ؟؟ شما حتی نفهمیدین من چی گفتم بیخیال 🤣🤣

خواهشا خودت رو به گرانبها نچسبون اصلا قابل مقایسه نیستید 🫢🫢

خدا هوش زیاد و آرامش قلبی نصیبشون کنه

امیدوارم😇