2777
2789

از صبح که صبحانه خورد حالش بدشد بکسره لرز داره زیر پتو خوابیده یبارم بالا اورد 

بنظرتون ویروسه؟

♥️♥️

میتونه ویروس باشه ولی یه کم نبات و زعفران و گلاب و زنجبیل و دارچین بریزید تو کاسه و بذارید بجوشه و اروم اروم همشو بدید بخوره من میگم شدیدا سردیش شده ...منم اگه شدید سردی بخورم ،رودل میکنم و همینجور میشم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تسلیت میگم بهت 

از پریشب خواهرم اینجوری شد تا صبح کنارش بیدار بودم بالا آورد. صبح رفتیم دکتر عصرش مامانم تب و لرز کرد. امروز مامانم رفت دکتر 

حالا خودم دارم علائم نشون میدم 

و فردا هم مسافرم🥲

وای تسلیت میگم بهت از پریشب خواهرم اینجوری شد تا صبح کنارش بیدار بودم بالا آورد. صبح رفتیم دکتر عصرش ...

پاشو یه بوخور ابجوش بده و اب و نمک قرقره کن و بده تو بینی هات ....سوپ هم بپز  وبدنت راهم گرم نگه دار ...یه بسته قرص جوشان ویتامین سی هم بخر امشب ۳تا شو بخور ...تا فردا ده بار بوخور بدی کلا علائمت میره ...منم همینجور شدم سریع خوب شد ...

ای وای😣😣😣😣😣علائمشون چی بود دقیقا

خواهرم با دلپیچه شروع شد فکر کن ساعت ۹

بعد از ۱۰ شروع کرد پشت سر هم تا حدود ۴ صبح بالا میاورد و بیرون روی داشت و دلدرد شدییید. حتی نمی تونست بشینه توی ماشین که بریم دکتر. بعدشم تب کرد ولی رفتیم دکتر بهش آمپول زد دردش کم شد

پاشو یه بوخور ابجوش بده و اب و نمک قرقره کن و بده تو بینی هات ....سوپ هم بپز وبدنت راهم گرم نگه دار ...

خیلی نگرانم 

فردا عازم کربلا هستم میترسم اونجا حالم بهم بخوره چون دکتر گفت میتونه  تایک هفته بعد علائم تو شروع بشه 

از صبح ۵تا لیوان ابلیمو عسل خوردم

خیلی نگرانم فردا عازم کربلا هستم میترسم اونجا حالم بهم بخوره چون دکتر گفت میتونه تایک هفته بعد علائ ...

ای جانم ، پیشاپیش زیارت قبول ...توروخدا برای من خیلی دعاکن ...

عزیزم کاری که گفتم را حتما بکن ...حداقل ویروس ضعیف میشه ...

قربووونت از همینجا دعاتون میکنم الان اگر بتونم میدوئم گیرم قرص ویتامین سی میگیرم

خداخیر و برکت بهت بده ....دعاکن منم بتونم طعم مادرشدن را بچشم ، سلامت و عاقبت بخیر باشم و خواهروبرادرمم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ، پدرومادرمم شفا بگیرن و سرعقل بیان...