2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 202 پست
زن که خیانت میکنه مرد از خونه‌ پرتش میکنه بیرون و بچه هاشو ازش میگیره در ۵۰ درصد مواقع هم اونو به قت ...

درسته حرفاتون ولی قرار نیست بگین همه ی مردا بدن

تو هر جنسی بد و خوب داریم

یکم انصاف چیز خوبیه

همونطور که به زن ها احترام میزارم چون مادرم زن بود

ولی زن های اینجا دهنتشون رو بازمیکنن فش مردا میدن

این درسته ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

درسته حرفاتون ولی قرار نیست بگین همه ی مردا بدنتو هر جنسی بد و خوب داریمیکم انصاف چیز خوبیههمونطور ک ...

نه درست نیست منم میگم همه جا خوب و بد داره ممنون از نظراتتون 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن عزیزم کلا مردا نمیتونن حرف حق بشنون عصبی میشن ما زنا خودمون باید به فکر خودمون باشیم

من خوشم نمیاد هیچ کدوم از کارهاشونو گردن نمیگیرن همه چی به منفعت خودشونه تنها حقی که زن توی ایران داره مهریه هست که اونم میخوان ازش بگیرن 

باشه ؛ حق با تو

نه درست نیست منم میگم همه جا خوب و بد داره ممنون از نظراتتون

مرسی از شخصیت و درکتون

معذرت میخام اگه تو تاپیکتون بی احترامی بهتون کردم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من خوشم نمیاد هیچ کدوم از کارهاشونو گردن نمیگیرن همه چی به منفعت خودشونه تنها حقی که زن توی ایران دا ...

نباید کوتاه اومد دیگه حق زنه 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

نه بابا مگه ی مرد بد باشه میشه گفت همه مردا بدن یا همینجور خانم ها ..

مرسی از شخصیتتون که عین خانم های دیکه نیستین

ببخشید اگه تو این تاپیک بی احترامی ازم دیدید

ما هم خیلی درگیری داشتیم ولی باارزش نشدم🥲

انشالله که هممون عاقبت به خیر شیم به خدا این دنیا هیچ ارزشی نداره من دیروز مراسم خاکسپاری بودم تمام مراحل خاک کردنشو دیدم از دیروز یه حال دیگه ایم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
مرسی از شخصیتتون که عین خانم های دیکه نیستینببخشید اگه تو این تاپیک بی احترامی ازم دیدید

اون خانم ها اگر چیزی گفتن دلشون پر بوده شما بزرگواری کن به دل نگیر .بی احترامی ندیدم ..موفق باشی