من مهریه رو گفتم 300 سکه به بالا اما نامزدم میگه آپارتمان به نامت میکنم ولی 114 تا سکه باشه مهریت به نظرتون قبول کنم؟ از طرفی من دلم میخواست مهریم بالا باشه که در آینده ضامن زندگیم باشه یه موضوع دیگم هست این که مدام میگه سال دیگه عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون در صورتی که هنوز تازه نامزد شدیم سن خودمم کمه نظرتون چیه دلیل اصرارش چی میتونه باشه
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
زن که خیانت میکنه مرد از خونه پرتش میکنه بیرون و بچه هاشو ازش میگیره در ۵۰ درصد مواقع هم اونو به قت ...
درسته حرفاتون ولی قرار نیست بگین همه ی مردا بدن
تو هر جنسی بد و خوب داریم
یکم انصاف چیز خوبیه
همونطور که به زن ها احترام میزارم چون مادرم زن بود
ولی زن های اینجا دهنتشون رو بازمیکنن فش مردا میدن
این درسته ؟
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه درست نیست منم میگم همه جا خوب و بد داره ممنون از نظراتتون
مرسی از شخصیت و درکتون
معذرت میخام اگه تو تاپیکتون بی احترامی بهتون کردم
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
نه بابا مگه ی مرد بد باشه میشه گفت همه مردا بدن یا همینجور خانم ها ..
مرسی از شخصیتتون که عین خانم های دیکه نیستین
ببخشید اگه تو این تاپیک بی احترامی ازم دیدید