2777
2789
عنوان

مراحل تبدیل دوست پسر به شوهر💪😂

346 بازدید | 20 پست

سلام وقت بخیر مطمعنم راهنمایی شما کمکم میکنه🙏😍

من چندماهه که با اقایی دوستم و باهم وقت میگذرونیم اولین بار پیشنهاد ایشون بود که رابطرو جدی کنیم بعد یه‌مشکلاتی پیش اومد و‌گذشت اخرین بار من‌گفتم که بیا و با مادرم صحبت کن ولی حرفاشون سر اب و هوا گذشت(چرت و پرت) الان بعد دیدار حرفی نمیزنه از ادامش که چیکار کنیم بنظرتون بهش بگم یا صبر کنم تا چند هفته حرفی نزد تمومش کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الان تمومش کن بگو دنبال رابطه پوچ نیستی

موافقم .. 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

باید خود پسر بخواد من قبلا چند سال با کسی بودم اونم فقط حرف میزد تلاشی نمی‌کرد که آخرم کات کردم بعدش با شخص دیگه که الان همسرمه آشنا شدم خودش اول گفت به مامانت بگو بعد که مامانم آشنا شد گفت مامانم اینا با مامانت آشنا کنم بعد که اشنا شدن دیگه خودش به مامانم می‌گفت باید تکلیف مون مشخص شه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
باید خود پسر بخواد من قبلا چند سال با کسی بودم اونم فقط حرف میزد تلاشی نمی‌کرد که آخرم کات کردم بعدش ...

حس میکنم دارم تو ازدواج سخت میگیرم سنتیارو نمیتونم ببینم میبینم چندشم میشه چیکارکنم میخوام دوست باشم به ازدواج ختم شه که اونم سیاست میخواد