2777
2789

توروخدا راستش بگید اگ انجام دادین یا کسی میشناسید بگید زاضی بودع یانه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

کامپوزیت اگ جنسشم عااالی باشه خیلی مراقبت میخواد  جنس عالیش  نهایت  با کلی  مراقبت هشت تا ده سال  دوام بیاره . مابقی ک بماند حتی با  مراقبت هم ممکنه ی ضربه کوچولو باعث شکستگیش بشه  برا همینه ک میگن خیلیییی مراقبت میخواد 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
کامپوزیت اگ جنسشم عااالی باشه خیلی مراقبت میخواد جنس عالیش نهایت با کلی مراقبت هشت تا ده سال دو ...

مثلا چجوری مراقبت 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزون چقد برا ترمیم من 3میلیون دادم میگن بین 3تا 7سال جواب میده دیگه ارزونتر فک نکنم باشه

کجا؟؟ اینجا من خرداد ماه میخواستم انجام بدم گفتن هر دندونی رو شش انجام میدن  رنگشم خیلییی زرد بود . هنوز انجام ندادم خیلی گرون گفت از جنسشم مطمئن نبودم لمینت هم خیلییی بالا بود یدونش ۲۴ نمیدونم چیکار کنم .

شما کجا  انجام دادید ؟ رنگش  خیلی سفید یه خیلی زرد نیست؟

مسواک زدن مداوم نخ دندون کشیدن گاز نزدن سیب و بلال و .. اجیل سفت نخوردن از این جور مراقبتا

خب خدارشکر همین الانشم اصن ازاینکارا نمیکنم زسما دندون ندارم بکنم😂😂😂😂جنس دندونام افتضاح کیکم بخورم میشکنه ظاهرش بدت افتضاح شد مث پیرزنا یک درمیون دندون دارم پول ژیادم ندارم

ارزون چقد برا ترمیم من 3میلیون دادم میگن بین 3تا 7سال جواب میده دیگه ارزونتر فک نکنم باشه

واحدی 3تومن 

بابا دیگ شما خیلی داری گرون میگی 

دزسته ازاین گرونترم هست ولی ارزونترم هست خدایی من کیلینیک سرو ک خیلی تعریف و شنیدم میگفت واحدی1200ک پلیینتراز اینم من دیدم

کجا؟؟ اینجا من خرداد ماه میخواستم انجام بدم گفتن هر دندونی رو شش انجام میدن رنگشم خیلییی زرد بود . ...

من خوزستان مسجدسلیمان انجام دادم با عصب کشی 3میلیون البته ترمیم یعنی نصف دندونم خراب بود رنگشم رنگ دندونم سفیده اصن مشخص نیست ک ترمیم شده

من خوزستان مسجدسلیمان انجام دادم با عصب کشی 3میلیون البته ترمیم یعنی نصف دندونم خراب بود رنگشم رنگ د ...

بیخشید الان من برم خودم بایذ. نگ لنتخاب کنم 

بعد مثلا باهرغذای رنگی رنگ‌میگیره

من خوزستان مسجدسلیمان انجام دادم با عصب کشی 3میلیون البته ترمیم یعنی نصف دندونم خراب بود رنگشم رنگ د ...

انشاالله ب خوشی برات بمونه .

اینجا خدا ازشون نگذره  برا عصب کشی گفت هر دونه دندون ۴ تومن   کامپوزیتم ک روش انجام بدم  ۶ تومن  .  من چهارتا دندونام  عصب کشی نیاز داشت  با کامپوزیت . هر دندون ۱۰ میلیون میشد   ۴۰ میلیون باید میدادم .

خیلی خوب برات انجام داده.

من حتی  زن داییم انجام داده بود خیلییی زرد بود  انگار ادامس موزی ب دندونش چسبیده بود .

واحدی 3تومن بابا دیگ شما خیلی داری گرون میگی دزسته ازاین گرونترم هست ولی ارزونترم هست خدایی من کیلین ...

اسی گرونننننن ؟؟؟ اینجا پیش ما شش تومن میگره برا هر دندون بدون عصب کشی و ... 

دیگه رنگش سفیده و هم رنگ دندون اصن مشخص نیست از جنس دندونه

برا شما هم قیمت هم رنگ خیلی خوب بوده حتما اگ دندونای دیگت مشکل داشت برو همونجا .

من دیدم خیلی مصنوعی کار کردن یا خیلی زرد بود یا خیلی سفید قیمتم واااااویلا  میگفتن  هرچندتا جا ک میرفتم همشون یک قیمت میگفتن