2777
2789
سوالتون

اصلا نمیتونم تمرکز کنم 

مثلا دارم کتاب میخونم خط بالاییش تمرکزمو میریزه به هم انگار همش رو مخم خط بعدی رو متوجه نمیشم یا مثلا خودکارم کجه تمرکزمو به هم میریزه وقتی که مطالعه میکنم نمیتونم تحمل کنم که چیزی کنام باشه ار اشیایی کا دور رو برمه تمرکزمو به هم میریزه خیلی اذیت میشم و عصبی 

مثلا بطری آب نمیتونه بزارم کنارم جا مدادی نمیتونم بزارم کنارم همه اشیا اتاق اذیتم میکنه مثلا کف اتاق ی کوچولو آشغاله تمرکزمو میریزه به هم یا حتی لباسای تنم روی مخمم اصلا نمیتونم تمرکز کنم 

روزها نمیتونم درس بخونم همه چیز تمرکزمو به هم میریزه نمیتونم عمق بگیرم متوجه نمیشم بخاطر همین شبا لباسامو در میارم میرم روی دیوار خونمون میشینم درس میخونم با گوشی درس میخونم چون خط بالایی تمرکزمو بهم میریزه صفحه رو بزرگ میکنم تا همون خط رو فقط ببینم همین الانم بخاطر اینکه بتونم تمرکز کنم تایپ کنم رفتم تو حموم نشستم تا تونستم

سوالتون

شما جاهای دیگه هم با کسی بیمار باشه صحبت میکنید؟ 

میدونید من یک روز بعدازظهر تصمیم به خودکشی گرفته بودم برای بار  چندم اومدم نی نی سایت اینجا یه خانمی بود گفته روانشناسه بهش پیام دادم کمک خواستم کلی راجب خودم توضیح دادم تهش فقط گفت آخی عزیزم 

حالم واقعا خیلی بد شد همش فکر میکنم بقیه هم همینطورن 

اگر اشکالی نداشت بعدا تو خصوصی بهتون راجب مشکلم بگم 

الان فقط یه سوال دارم فکر کنید شخصی خیلی ساله افسردگی شدید و مشکلات دیگه داشته که درمان نشده حالا اون شخص چند مدتی هست که میل شدیدی به آزار حیوانات پیدا کرده و خیلی زیاد راجب قت.ل و جنایات واقعی میخونه و یا دنبال عکساشون حس خشونت شدید داره دیدن این فیلم و مستند و مطلب ها یا عکس این جنایت ها خیلی بهش آرامش میده یا گاهی لبخند میزنه به نظرتون چه بلایی سرشون اومده؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته؟ دانش آموزی؟ تو کارهای دیگه هم عدم تمرکز رو داری؟

۱۷ بله اره 

پیش دوتا روانپزشک و روانشناسی رفتم ۶ ماه قرص میخورم اگه میخواید میتونم اسم قرصامم بگم 

روانپزشک خودم تشخیص جنون داد ۶ ماه قرص میخورم ولی خوب نشدم 

۱۷ بله اره پیش دوتا روانپزشک و روانشناسی رفتم ۶ ماه قرص میخورم اگه میخواید میتونم اسم قرصامم بگم روا ...

از کی‌ اینطوری شدین؟

سابقه اختلالات روانی تو خانواده و اقوام نزدیک داری؟

دیگه چه علائمی داری؟

از کی‌ اینطوری شدین؟سابقه اختلالات روانی تو خانواده و اقوام نزدیک داری؟دیگه چه علائمی داری؟

۲ سالی هست 

بله 

اضطراب دارم کف دستام به شدت عرق میکنه روی صدا ها بسیار حساسم و اذیتم میکنه مثلا صدای تلویزیون صدای حرف زدن اعضای خانوادم صدای پرنده همه اینا بشدت عصبیم میکنه عاشق سکوتم دلم میخاد گاهی به بقیه که زیاد حرف میزنن حمله کنم 

شما جاهای دیگه هم با کسی بیمار باشه صحبت میکنید؟ میدونید من یک روز بعدازظهر تصمیم به خودکشی گرفته بو ...

رواندرمانی فقط در فضای درمان معنی دارد نه آنلاین یا مجازی مگراینکه فرد مدتها تحت درمان بوده حالا ادامه درمان آنلاین بشود

درمورد سوالتون از دید روان تحلیلی یکی از دلایل  افسردگی درون فکنی خشم است حالا این فرد که درمان نشده به موضوعات تماشای فیلم  قتل و آزار حیوانات که در آن برون ریزی خشم درحد تماشاگری  یا آزار موجودات که خطر متقابل ندارند  علاقمند شده   با توجه به مشکلش فقط نشان تعییر مکانیسم های دفاعی از درون فکنی به جابه جایی و در بهترین حالت برای روان کاوی قرار دارد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
۲ سالی هست بله اضطراب دارم کف دستام به شدت عرق میکنه روی صدا ها بسیار حساسم و اذیتم میکنه مثلا صدای ...

با ریتالین خوب نشدید ?احتمال تشخیصی ADHD   و وسواس براتون مطرح آیا دارو سرترالین گرفتید باهاش خوب بودید 

ضمنا اسکن مغزی دادید آستانه حساسیت شما به محرک ها بالاست 

رواندرمانی فقط در فضای درمان معنی دارد نه آنلاین یا مجازی مگراینکه فرد مدتها تحت درمان بوده حالا ادا ...

خب این خطرناک نیست به نظرتون؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

با ریتالین خوب نشدید ?احتمال تشخیصی ADHD و وسواس براتون مطرح آیا دارو سرترالین گرفتید باهاش خوب بو ...

عزیزم ما شهرمون کوچیک دوتا روانپزشک بیشتر نیست درست تشخیص نمیدن برا من تشخیص جنون دادن و ۶ ماه که دارو میخورم اما اصلا خوب نشدم ریتالین مصرف نکردم 

یکسری قرص دکترم برام نوشت الان بهتون میگم فلوکستین فلووکسامین آسنترا تیوردازین دوکسپین ماپروتیلین 

اگه شما روانپزشک هستید میشه منو ویزیت غیر حضوری کنید و بهم دارو بدید هر چقدرم هزینش بشه میدم ممنونم 

عزیزم ما شهرمون کوچیک دوتا روانپزشک بیشتر نیست درست تشخیص نمیدن برا من تشخیص جنون دادن و ۶ ماه که دا ...

عزیزم متاسفانه غیر حضوری اصلا معنی نمیده باید کامل ارزیابی بشید غیر حضوری زمانی که حداقل یکی دوبار ویزیت حضوری شدید ادامه درمان باشد

عزیزم متاسفانه غیر حضوری اصلا معنی نمیده باید کامل ارزیابی بشید غیر حضوری زمانی که حداقل یکی دوبار و ...

خب الان چ پیشنهادی ب من میدید چکار کنم خیلی داغونم 

خب این خطرناک نیست به نظرتون؟

شرایط  زندگی و حال روحی کلی بیمار  سطح رشد یافتگی روانی  سایر مکانیسم های دفاعی بیمار  استرسور های فعلی وی  و راهبردهای مقابله ای و صدها شاخص دیگه   تعیین کننده است می‌تواند به سمت خطرناک شدن حرکت کند