2777
2789

منظورم اینه خونه کیو خیلی دوست دارین؟

من خودم خونه جاریمو خیلی دوست دارم که تازه عروسه ولی ازدواج دومشه چون خیلی وسیله هاش باسلیقه هستند و خونه اش خیلی صفا داره و تمیزه عاشق خونه اش هستم

یکی دیگه ام خونه دخترخاله م یه خونه نقلی شیک و جمع و جور🥺

ولی خونه خودمو و و سیله ها خودمو دوست ندارم چون عقل نداشتم موقع انتخاب

خونه هرکی که اهل قلیون باشه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عوضشون کن کم کم 

کاری نداره 

منم سه ساله ازدواج کردم 

مبلمان و سرویس چوب و فرش و پرده عوض کردم 

همین امسال

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

من هرجا باشم دلم خونه خودمونو میخواد از بچگی اینجوری بودم😍🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حالا ازدواج دوم بودنش رو نميگفتي

هم فرقي در موضوع نداشت.

خونه خودم

هركي مياد ميمونه

يا همه دوست دارن بيان.

خودشون ميگن؛

چون خيلي خوب پذيرايي ميكنم از شير مرغ تا جون ادميزاد ميزارم و ميپزم.

بسيار تميز هستم و وسايل خواب و اينام بوي گل ميده

خونه و وسايلمم وايب خوبي داره

💕

من تو ام یا تو منی😍

جایی برم قلیون نباشه حوصلم سرمیره خدایی

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

آره ولی بخاطر اخلاق صاحب خونه بوده بیشتر تا خود خونه

مثلا خونه آشنایان توی یک اتاق زندگی می‌کردند وسایل ساده بود ولی خیلی صفا داشت خیلی خوش می‌گذشت چون آدماش این مدلی بودن.

و برعکس خونه کسی رفتم شبیه قصر بوده  ولی بهم خوش نگذشت بخاطر فخرفروشی صاحب خونه