2777
2789
عنوان

یه موضوعه مهمه لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 25 پست
اسلام بزار کنار الان جان دلم ببین الان اگه تو یه شرایطی باشی از یه دختر خوشت بیاد بعد یه مدت آشنا بش ...

اصلا چه فرقی داره که من بگم تو با من دوست شدی یا برعکسش؟رابطه مشترک مگه نیست؟

آقا هستم 🙏🏻

ببین الان قدیم نیست که دختر و پسر سر سفره عقد هم دیگه را ببینن حتی اگه سنتی هم آشنا بشی باید یه مدت ...

من خودم خواستگاری رفتم ، ترکیب مدرن و سنتی هستش ، اسم سنتی هم زیادی بد در رفته 

آقا هستم 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم خواستگاری رفتم ، ترکیب مدرن و سنتی هستش ، اسم سنتی هم زیادی بد در رفته

خب نتیجش

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
اصلا چه فرقی داره که من بگم تو با من دوست شدی یا برعکسش؟رابطه مشترک مگه نیست؟

فرق داره تو مردی 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
متوجه هستم ، منظورت اینه که وظیفه مرد هستش که باید بره به سمت جنس مخالفش . منم نسبت به این موضوع گار ...

نه بحث گارد گرفتن نیست