2777
2789
عنوان

وای از جون مایه گذاشته بودم من

352 بازدید | 21 پست

امتحان فیزیک داشتیم مث خر خونده بودم و امروز نمراتو دادن ۱۶.۵ شدم انقد خورد تو ذوقم بعد رفیق بیخیال شب امتحانیم شد ۱۷.۲۵ خیلی خورد تو ذوقم وای کم مونده خودمو بکشم آخ چرااااااااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عصبی میشی پس چرا نظر میخوای

عصبی نیستم ولی هوش من و اون فرقی نداره اگ فرق داشت اون الان باید تیزهوشان یا نمونه میخوند مشخصه اندازه من هوشش

و اینکه عقلی که تو اون هست تو منم هست بنظرم

الان ینی من خنگم؟منم با معدل ۱۹.۸۶ اومدم تجربی محض اطلاع

همینکه حرف دوستمون رو خوب نفهمیدی یعنی استدلالت ضعیفه 🤪

ایشون میگه بعضیا هوششون بالاتره 

معنیش اینه همکلاسیت که با کمتر خوندن نمره خوبی گرفته از بندگان برگزیده خداست و هوشش از میانگین جامعه بالاتره

همینکه حرف دوستمون رو خوب نفهمیدی یعنی استدلالت ضعیفه 🤪ایشون میگه بعضیا هوششون بالاتره معنیش اینه ه ...

اون میگه کمتر خوندم ولی من که نمدونم واقعا کم خونده با نه

همچین چیزی نیس بنظرم هوش همه یکسانه

همینکه حرف دوستمون رو خوب نفهمیدی یعنی استدلالت ضعیفه 🤪ایشون میگه بعضیا هوششون بالاتره معنیش اینه ه ...

اره دقیقا همینه

مثلا من خودمو کشتم پزشکی قبول نشدم 

اما یکی میبینی راحت پزشکی قبول میشه 

پس هوش اون بالاتره دیگ

اون میگه کمتر خوندم ولی من که نمدونم واقعا کم خونده با نههمچین چیزی نیس بنظرم هوش همه یکسانه

نه هوش همه یکسان نیست 

ما هوش تصویری داریم 

هوص حفظیاتی داریم 

هوش سرعتی داریم 

که تو همه ی افراد این ۳ نوع هوش با هم فرق داره

اون میگه کمتر خوندم ولی من که نمدونم واقعا کم خونده با نههمچین چیزی نیس بنظرم هوش همه یکسانه

در ضمن خودت گفتی رفیق شب امتحانیم

ماکه نمیدونستیم شب امتحانیه یا نه 

خودت گفتی

هوش توزیع نرمال داره اما یکسان نیست بعضیا در دو دامنه قرار دارن خیلی کم هوش و خیلی باهوش 

البته تعریف هوش هم خیلی گسترده ست و یکی از زیرمجموعه هاش استدلاله 

استدلال مهارت مهمیه با کمک استدلال میتونی بدون خرخونی زیاد نمره قابل قبولی بگیری