2777
2789
عنوان

بااینکه باردارم میرم خونه مادرشوهرم به من میگه پاشو چایی بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 45 پست
من فحش ناموسی هم میدم شوهرم میدونه عصابم خورد میشه هیچی نمیگه

😐😐😐چ جالبببب

منم فحشش میدم

ولی ب شوخی،چیزی نمیگە

اما رو مااادر حساسسس

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
به شوهرت بگو زحمت بکش به مامنت بگو زن من حامله اس هرکی چایی میخواد خودش پاشه بریزه چرا میگه توسرتو ب ...

😂😂😂

خودش زنه باید حلش کنه چرا شوهر دخالت کنه؟

با افتخار لر زاده ام‌کرمانشاه♥️لُره کلهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه کسی تو خونه خودش به مهمون بگه چایی بیار یا فلان کار رو بکن زیاد. قشنگ نیست. ولی شما هم داری زیاده روی میکنی. چایی اوردن کار سنگینی نیست که بخوای اینجوری بگی. یعنی چون حامله ای تو خونه خودتم یه چای نمیریزی؟

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

اولند که یه چایی ریختن انقد برای خانوم باردار سخت باشه

ولی انتظار از شما داشتن هم خیلی جایز نیست... 

بنظرم همسرتون خودش باید این موضوع رو‌مطرح کنه که فعلا خانومم کار نکنه تا بعد..

مثلا من خودمم که میرفتم‌خونه مادر همسرم تا میخواستم پاشم همسرم بلند میگفت تو بشین نمیخواد پاشی 

دیگه اونا هم اصلا نمیزاشتن من بلند شم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

به شوهرت بگو زحمت بکش به مامنت بگو زن من حامله اس هرکی چایی میخواد خودش پاشه بریزه چرا میگه توسرتو ب ...

ببین من هزار بار شوهرم گفت به یلدا نگو باز می‌گفت

دوبار ک‌ گفت ادبش کردم یک بار رفتم دستشویی اومدم نشستم یک بار هم سرم کردم گوشی بازی کردن دیگه دستور نداد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
😐😐😐چ جالببببمنم فحشش میدمولی ب شوخی،چیزی نمیگەاما رو مااادر حساسسس

شوهر منم مادرشو خیلی دوس داره ولی خب کاری هم به فحشای من نداره البته بعضی وقتا سروصدا میکنه سرم وقتی فحش بدم

۰۸٫۲۹برایت بهشتی خواهم ساخت شبیه جایی که از آن آمدی 

این حرفا وظیفه شوهرته من اولین بار که رفتم خونه مادرشوهرم موقع سفره انداختن خواستم کمک کنم شوهرم دستمو گرفت گفت نمیخواد دوتا خواهرام نشستن اگه بلند شدن توهم بلند شو نشدن نمیخواد هنوزم بعد 12سال همینه مثل مهمون میرم ومیام چون خواهرش کارنمیکنن کلا ماپرشوهرمم ازمن توقع نداره 

مگه رفته بیمارستان،

دیگه بنده خدا ماه آخر بارداریشه، دو سه تا دیگه سینی چایی بیاره جدی باید بره بیمارستان

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شوهر منم مادرشو خیلی دوس داره ولی خب کاری هم به فحشای من نداره البته بعضی وقتا سروصدا میکنه سرم وقتی ...

فحش ندە عشقم،بچەدار میشی یاد میگیرە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️