2777
2789
عنوان

مشاورم گفت تعداد غلط هات زیاده

392 بازدید | 47 پست

من تازگیا مشاوره گرفتم و درس میخونم برای کنکور. 

دیروز مشاورم یه حرفی زد خیلی تو فکر برد منو

از ۲۰ تست اموزشی زیست..۱۵ تا درست و ۵ تا غلط داشتم. برگشت گفت غلط هات خیلی زیاده کنترلش کن.

منم خیلی تعجب کردم. مگه مشاورا نمیگن اگه غلط باشه اشکالی نداره چون الان دارید یاد میگیرید؟ تازه من شروعمه ، یعنی طوری نیست که این آزمون باشه یا بگم قبلا خیلی خوندم. از طرفی ۵ تا غلط واقعا زیاده برای کسی که تازه تست یه مبحث رو میزنه؟ 

خیلی حس بدی گرفتم یهو...  

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلطات زیاد نبودن اما تلاش کن ب صفر برسونی

مشاورا زر زیادی میزنن. ببخشیدا خیلی چرت گفته 

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

مرور نداری یا کمه براهمین غلط زیاد داری

بابا تازهههه شروع کردم🥲 یعنی یه گفتار رو خوندم بعد رفتم تست هاشو زدم ..یعنی از ۲۰ تست.. پنج تاشم نباید غلط در بیاد برای اولین بار؟

مشاور شما با مفهوم تست آموزشی آشنا نیست

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤

بابا تازهههه شروع کردم🥲 یعنی یه گفتار رو خوندم بعد رفتم تست هاشو زدم ..یعنی از ۲۰ تست.. پنج تاشم نب ...

ببین اول راه غلط اشکالی نداره دوره آخر که داری تست میزنی نباید بیشتر باشه 

کاربری دست دو نفره 
خب برای کنکور غلط نمره منفی داره دیگه . سعی کن تا مطمئن نیستی اصلا نزنی .

ببخشید شما اصلا برای کنکور درس خوندین؟ متعجب شدم یه لحظه... مگه میشه یکی غلط نزنه تو تست های آموزشی ؟

غلطات زیاد نبودن اما تلاش کن ب صفر برسونیمشاورا زر زیادی میزنن. ببخشیدا خیلی چرت گفته

مشاور رو ولش... الان این کاربرا چرا میگن نباید غلط بزنم؟🥲

بابا مگه وقتی یه درس رو میخونی  تست هاشو باید ۱۰۰/۱۰۰ درست جواب بدی؟